Brb, Sunny Beach

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag. Men nu har jag fullt upp med behandlingen som tar all min kraft verkligen. Denna blogg får nog bli en helgsblogg som jag kan uppdatera på helgerna när jag kommer hem. Behandlingen för övrigt går asbra. Känner redan en skillnad, mår bättre. I fredags så åkte jag in på akuten dock för att jag hade spytt och hade haft ont i mellangärdet hela natten, så dom tog ultraljud och blodprov. Det visade sig att min magkatarr hade utvecklats till magsår. Så jag har fått medicin. Sen ska dom göra en utredning på min migrän, så jag har fått en receptbelagd stark nässpray mot migrän. Men den fick jag inte ta med till Bulgarien så jag får nöja mig med receptfria migränmediciner denna vecka jag är borta (jag åker ju redan imorgon). Idag har jag fått NADA akupunktur i 55 min, och jag förstår inte varför folk väljer att gå på droger när det finns? Det är helt underbart. Det kändes som om jag hade tagit en morfintablett, haha! Så jag ska få det varannan dag och även Taktil Massage varannan dag. Skönt.

Ja, imorgon åker jag till Bulgarien som sagt. Jag kommer ta EN del bilder som jag kommer lägga upp på bloggen. Men vi får se om jag lägger upp alla. Ni som är vän med mig på facebook kan ju kolla på dom där annars. Nu slutar jag nog att skriva, för jag är helt slut. Jag ska nog titta lite på Greys Anatomy och ta det lugnt. Vi ses människofolket! När ni är hemma här i regniga Sverige kan ni ju tänka på att jag i samma sekund med all säkerhet sitter på stranden där det är 30 grader varmt och sol med en Daquiri i handen *blinkblink*!


(Den Svenska sommarens bild på en lullig Mella i Malmö)

Flytt till Mossle behandlingshem på måndag

Äntligen! Jag var på besök på Mossle, och jag skrivs redan in på måndag. Är så jävla glad. Behandlingshem låter så hemskt, man kan säga att det är ett rehabliteringshem. Och det är hemtrevligt och fint. Och jag älskar redan stället och personalen. Den ena skötaren heter Pernilla (Pillan), och hon var underbar! Men vet ni vad som hände i affären när vi skulle handla efter vi varit på besök där? Då ringer chefen från Bernts konditori och säger att han läst mitt CV och han älskade det. Så han ville att jag skulle jobba där HELTID. Och jag bara: "FAAAAAN!" Fan att jag får jobb samtidigt som jag blev accepterad behandlingshemsplatsen. Men jag var tvungen att tacka nej. Och det var jobbigt. Jag tror livet utsatte mig för en utmaning. Jag blev erbjuden två livsvägar nu. Behandlingshem och få hjälp, eller ett fast jobb (och inte vilket jobb som helst, utan att drömjobb inom café och konditori). Helvete. Men jag valde definitivt rätt val, för jag behöver hjälp. Men det är SÅ frustrerandes! Jag flyttar iallefall dit på måndag, så det känns skönt. My new life can finally begin. Vägen mot friskhet.


Inuti en såpbubbla

Imorgon gäller det. Besöket på behandlingshemmet. Och på kvällen är det fest i samhället där jag bor. Jag blev plötsligt jättenervös. Min pojkvän ska dit och det är folk där med jag inte vill se tillsammans med honom. Jag blir orolig så lätt, och jämför mig hela tiden med varenda tjej. Det är jobbigt. Men jag ska försöka kontrollera det. Jag ska försöka le fastän jag dör inombords om jag ser något jag misstolkar. Jag ska inte visa att jag blir orolig. För jag vill inte förstöra stämningen. Jag får vara lugn. Lugn och tänka rationellt.

Idag har jag bakat kanelbullar. En del blev fykantiga, och det förstår jag inte hur det gick till. Men det blev ungefär 60 st. Jag blev dock inte nöjd med dom. Jag är så kräsen med mat och bakning. Det bor en liten Gordon Ramsay i mitt huvud förstår ni. Mat ska vara nära intill perfektion. Och det gäller bakverk med. Det ska göras med omsorg och kärlek.

Jag fick även ett mejl idag om att jag har vunnit en auktion på ett leopardlinne på Tradera. Så nu är jag 71 kr fattigare. Men det var värt det. Hoppas jag. Hoppas det sitter fint på mig bara. Well, nu ska jag andas, försöka att inte oroa mig för morgondagen och gå och lägga mig tidigt.

Jag vill ha lustgas.

Behandlingshemmet ringde!

Jag är överlycklig, och spänd. Kvinnan från behandlingshemmet ringde nyss och sa att jag skulle på besök där på fredag kl 10. Om det är något för mig (vilket det kommer vara eftersom jag måste i dit), så flyttar jag dit i september nu. Om tre veckor ca. Fan vad skönt! Men är lite nervös. Mitt liv kommer ju förändras en del. Men det är ju ingen sluten avdelning, så jag bor där och det är terapi på vardagarna mellan 8.00-16.00, sen får jag gå ut vart jag vill tills 10 på kvällen då jag måste bara tillbaka. Sen kommer jag hem på helgerna. Kommer nog bli bra! Jag ska träffa två kvinnor som heter Pernilla & Annica som ska visa mig runt och så. Skulle vilja ha med mig en vän eller Janne, men Janne jobbar så han kan inte. Mamma ska ju med, men ska fråga Sejb om hon vill med mig.

Idag har jag fikat på Bernts med Janne. Åt en räkmacka som hade världens godaste räkor på, men nu känner jag mig tjock och jag vill spy. På fredag är jag bjuden på fest, och jag ser fram emot det. Nu ska jag ladda ner lite filmer/dokumentärer om förr i tidens mentalsjukhus. Ska egentligen inte kolla på just dokumentärer om det ämnet, för jag får psykoser då. Men jag bara måste för att jag tycker det är så himla intressant. Jag är sjuk. Ska försöka undvika tvånget.

Why does my heart go on beating..?

Och plötsligt faller jag igen. Jag sitter på toalettgolvet, och klockan är snart två på natten. Jag gråter. Jag skriker i en grön handduk. Jag försöker vara tyst så att ingen vaknar. Tankarna är som en garnnysta i mitt huvud och jag får inte i ordning på dom. Varje tanke är ett knivhugg, varje tanke är ångesten som sakta sliter ut mitt hjärta. Jag förblöder mentalt på golvet. Ingen hör, ingen vaknar. Ingen vet. Det är bara jag. Jag tittar upp mot de vita lådorna. Jag vet att det finns gula rakhyvlar där. Dom där som är så svåra att pilla ut rakbladen på. Jag ser framför mig hur jag drar rakbladet sakta längst mina ben, och ser skinnet, köttet..öppna sig. Men jag skakar bort tanken. Och det gör ont att skaka bort den. Jag blir förbannad på mig själv. Förbannad. Förbannad för att jag inte får ta den lätta vägen ut. Och med det menar jag inte döden, utan att dämpa smärtan genom att fysiskt skada mig själv. Som jag gjorde för längesedan. Det skulle vara så lätt. Det är lättare att ta rakbladet och skära, än att stå emot frestelsen och låta bli. Men jag stod emot. Trots min ilska. Men jag gråter ännu mer. Jag kan inte visa att jag är svag, jag kan inte blotta min ångest mer. För det sårar andra som jag älskar. Så jag är ensam. Jag står ensam. Inget vet, och ingen ser. Ingen ska veta, och ingen ska se. Så jag torkar tårarna, och lägger mig under täcket i sängen igen. Jag skulle behöva mina Atarax nu, eller Theralenen. Jag har det hemma i min egen lägenhet, och nu är jag hos mamma. Jag vet att varken Ataraxen eller Theralenen hjälper mot ångesten, men den hjälper mig iallefall att sova. Och jag vill sova, sova bort all smärta så jag slipper känna.

Denna låten hittade jag på en tjejs borderlineblogg. Och när jag hör låten, så är det som om Janne sjunger texten till mig. Han är Loke - och jag är Miranda. Och denna låten tillägnar jag till dig, min älskade..Blunda, Miranda, var inte rädd
Jag är din räddande prins
Jag ska försvara dig, här vid din bädd
mot allt ont, och allt mörkt du kan tänka dig finns

Blunda, Miranda, blunda min vän
Det finns inga monster där under din säng
Vad sa du? Javisst kan jag titta igen,
vad det nu ska ha för poäng
Vad är det du pratar om? Vadå för demon?
Det där vara bara grannens mobiltelefon

Blunda, Miranda, sov är du snäll
Jag vakar här hos dig ikväll
Ligg stilla, Miranda, ligg stilla en stund
Vadå? Nej för fan ingen annan är här
Snälla, försök slappna av en sekund
Vi är ensamma här, ja jag svär

Sluta att gråta, men vad gråter du för?
Jag lovar att dörren och fönstret är låst
Nej, ingen väntar på dig utanför
Du hör bara stadsljud och blåst

Vart går du nu? Varför ska du till din toalett?
Jaha, men då blir det din fjärde tablett
Okej, men lämna dörren på glänt är du snäll
Jag törs inte lämna dig ensam ikväll

Öppna, Miranda, öppna för satan!
Jag krossar din dörr, ifall det är vad du vill!
Jag skiter väl i om det hörs ut på gatan!
Vafan har du tagit dig till...?!

Du blöder ifrån ansiktet, och från din arm
Lysrören skriker, allt händer så fort
Huden är kritvit men brinnande varm
Miranda, vad är det du gjort...?!

Håll käften! Jag ska inte, jag kan inte gå!
Visst älskar jag dig, varför frågar du så?

Nu ser jag hur tårar och blod börjar blandas
Andas, Miranda! Andas! Andas...!

Nu blundar, Miranda, nu sover min vän
Långt från demoner och fasor
Kanske, ja kan hända, att hon vaknar igen
Men bredvid står prinsen i trasor

Med en bortsprungen häst och en avbruten lans
Miranda, va kan jag ge dig för tröst?
Jag vet inte var jag ska hugga nånstans
När demonerna bor i ditt bröst
..

Skönhetskomplex & oro

Jag får panik. Eller ångest. Jag har fortfarande inte hört något ifrån behandlingshemmet, och jag måste veta när jag ska in dit och gå på besök där. För.. jag måste bara veta. Att det är garanterat att jag ska in dit. Tänk om dom säger att jag inte kommer in dit? Då går mitt liv under. Då slutar världen att snurra. För jag måste ha hjälp. Måste. Måste. Måste.

Idag spenderade jag en del pengar. Men inte på impulsgrejer som jag brukar göra. Utan på ansiktsrengöring, ansiktsvatten, nattcreme, hårfärg, schampo & hårinpackning. Lite skönhetsgrejer. Eller det kanske var en impuls.. För efter jag hade sett filmen "Jennifers Body" med Megan Fox, så bestämde jag mig bara för att köpa in allt det där. Jag har alltid velat vara lika snygg som henne. Jag mår samtidigt dåligt när jag ser attraktiva människor på film eller tv. Speciellt med Janne. Det är nästan intill omöjligt att titta på filmer med personer JAG tycker är attraktiva med honom. För i min hjärna är det så att dom JAG tycker är världens snyggaste, tar jag för givet att han också tycker är det. Och när vi t ex tittar på en film där det är en snygg tjej i, så får jag stark ångest och är helt övertygad om att han vill ha henne, att han inte älskar mig längre och jag känner mig världelös. Borderlinen, heja!

Ångående alla skönhetsprodukter som jag nu ändå köpt in, så ska jag försöka att platta/föna mitt hår så lite som möjligt. Använda hårinpackning minst 3 gånger i veckan och börja med att ta äppelcidervinäger. Har hört att det är bra när man ska gå ner i vikt.

Jag är så jävla orolig just nu. Janne är på klassträff. Och det finns personer som jag inte vill att han ska stöta på. Och det gör mig orolig att han kommer göra det. Och när jag är orolig blir jag sjuk, på riktigt. Jag får kramper i magen, mår illa, ibland spyr jag, migränattacker etc. Det är hemskt. Men jag vet att det bara är min sjukdom som överreagerar och planterar surrealistiska tankar i huvudet på mig. Så jag försöker sysselsätta mig med annat. Försöker. För ändå fast jag vet att det är min sjukdom som gör detta mot mig, så är det svårt att tänka på annat. Förstår ni hur jag menar?

Imorgon ska jag träna och ringa psyk angående behandlingshemmet. Får en aning ångest...
Laddar upp lite bilder på den lovely Megan Fox (Har hört att hon med lider av Borderline). Who isn't in love with that girl?


Face to face, please.

Jag har insett att man inser att alla saker man krävde eller förväntade sig inte betyder ett dugg när man är nära att förlora en person. Jag ger en eloge till alla som är anhöriga till oss med Borderline. Jag vet att det är tufft av er att leva med oss. Att lära er hur vi fungerar och att stå ut med allt skit som våran sjukdom innebär. Jag vill även tillägna en extra stor eloge till min pojkvän. Min pojkvän som alltid stått vid min sida, for better AND for worse. Han har hjälpt mig upp när jag fallit, och även glatt sig med mig i de ångestfria stunderna. Han har varit min räddare och en underbar vän och pojkvän. Jag förstår inte hur han har stått ut med mig genom alla dessa åren och ändå stått kvar vid min sida. Och fastän jag kanske inte har varit världens bästa flickvän alla gånger, och utsätter honom för min sjukdom och allt som kommer med den, så försöker jag varje dag att bli bättre. Att vara den flickvännen han förtjänar. Och en dag, ska jag vara allt han behöver, och vara värd en sådan person som honom. Jag älskar dig.
_______

Jag har hört att folk pratar skit bakom min rygg. Att dom säger att jag har bloggen bara för att få uppmärksamhet och att jag är en dålig människa och flickvän. Och jag är så trött. Fast det börjar bli som vardagsmat för mig att höra det. Jag kommer förklara för sista gången för alla nu, och läs noga, för nu kopierar jag de exakta orden som står på min profil här på bloggen:

"Jag skapade denna bloggen för att hjälpa andra med min sjukdom. Jag har diagnosen Borderline personlighetsstörning (eller Emotionellt instabil personlighetsstörning som det nu för tiden heter).
 
I denna bloggen kommer ni få en inblick i mitt liv, och se livet ur min verklighet. Ur mina ögon. Jag kämpar varje dag med att överleva och försöker att leva i eran verklighet. Men ibland är det inte så lätt. Eftersom jag är så öppen i vad jag skriver, om mina tankar. Eftersom jag inte "förskönar" hur jag mår eller hur jag ser på livet. Så tror vissa att jag skriver för att få någon slags uppmärksamhet. Men det är verkligen inte därför. Utan tvärtom.


Mitt syfte med min blogg är att försöka att hjälpa andra som lider av samma psykiska sjukdom som jag har. Eller som har någon annan psykisk sjukdom. Att de kanske inte känner sig så ensamma, och att de vet att det är
någon därute som förstår och kanske får hjälp av det jag skrivit.


Men jag tar inte heller på mig något ansvar. Jag förskönar som sagt inte hur jag ser verkligheten och hur jag mår. Ni som vet att ni inte kommer att förstå eller vet att ni kommer tycka illa om det jag skriver, behöver inte läsa den. Till de som vill, får gärna göra det.

Jag kämpar varje dag för att överleva, att fungera som en normal individ i samhället. Och en dag ska jag lyckas. En dag ska jag också nå slutet av regnbågen".
__

Så nej, jag har inte bloggen för att få uppmärksamhet. Jag har den för att försöka hjälpa andra och inte bara dom med Borderline, utan även anhöriga och människor som inte förstår riktigt vad sjukdomen innebär. Så så är fallet. Och om ni som tycker illa om mig eller har något att säga eller fråga, så skriv till mig. Men skriv erat namn och så, så att jag kan svara mig. För annars kan ni ju inte förvänta er ett svar. Så säg/fråga det direkt till mig istället för att säga det till min pojkvän eller mina vänner eller andra för den delen. Okunskap är det farligaste som finns i denna värld.


Ångest...

Det är nu jag borde skriva egentligen. För nu är jag sjuk. Nu är jag sjuk. Allt handlar om en jävla brud vid namn A. Hon förstör allt. Min vardag, mitt förhållande, allt. Och jag måste snacka med min pojkvän om detta, eller ska jag? Jag vet inte, jag vet inte, jag vet för helvete inte vad jag ska göra. Överreagerar jag? Eller har jag rätt? Jag vet att jag har rätt, men överreagerar jag?  Jag kan inte skriva nu. Det blir bara osammanhängande meningar och jag blir manisk vid tangentbordet. Besatt av tankarna. Ska försöka sova och andas, men jag vet inte om det går. Det måste gå, det måste gå. Helvete, helvete. Varför har jag inte lugnande benzo vid såna här tillfällen? ENDAST vid såna tillfällen som de här. Jävla brudjävel. Nej, jag är inte arg. Jag är ledsen och besviken och krossad. Men ibland är det lättare att vara arg än ledsen. Det är så jag fungerar. När jag blir ledsen så blir jag arg, iallefall till 90% av tillfällena. För att ilska är lättare att hantera än sorg. Så jag väljer omedvetet ilskan. Jag vill dö. Jag vill dödas och döda. Såra som jag blivit sårad och ge igen. Fuck this. Och jag ska vara stark, pff!

Svar till Elina..

Kände bara att jag var tvungen att svara på "Elina"s kommentar som jag fick. Så jag tänkte göra det.


Postat av: Elina

Berätta om mer om hur det är att leva med borderline. Min pojkvän misstänker att jag har borderline, jag har tid om två veckor hos en läkare.
Det jag funderar över är att nästan alla diagnos-punkter stämmer in på mig (förutom att jag är impulsiv -skadar och hetsäter bara ibland, men är aldrig vårdslös med pengar-), men jag funderar över om man kan ha borderline och fortfarande klara av att plugga och sommarjobba, för det gör jag. Visst, jag har fått stanna hemma några gånger pga grym ångest, men för det mesta klarar jag av det. Vill ju inte ha borderline, så hoppas att det inte är det jag har. Men kan man klara av att jobba och gå i skolan när man har borderline?

Svar: Genom att ägna min tid mer åt att verkligen blogga om min sjukdom, så hoppas jag att människor som läser min blogg kan få någon slags inblick hur det är att leva med Borderline. Hur det är att leva med det går inte riktigt att förklara. Det finns ingen mening i världen som skulle kunna göra det rättvisa att förklara HUR det verkligen är att leva med den. Men jag ska försöka fundera på det och komma tillbaka med "svaret" i ett av mina kommande inlägg. Angående din/din pojkväns misstänksamhet om du har Borderline så kan jag säga att alla som har Borderline behöver inte ha ALLA diagnospunkter. Alla Borderlinepersoner är inte vårdlösa med pengar till exempel och alla hetsäter inte eller är impulsiva. Alla diagnospunkter stämmer inte heller in på mig. Det står till exempel att Borderlinepersonligheter har väldigt svårt att känna sympati för andra, vilket jag ABSOLUT inte har. Snarare tvärtom. Så allt behöver inte stämma in.

Jag klarade också av skolan galant i vissa perioder, och i vissa perioder klarade jag inte av den alls. Men självklart kan man klara av skola och jobb fastän man lider av sjukdomen. Det är väldigt individuellt för varje person som har sjukdomen. Jag hoppas det går bra för dig, och hoppas INNERLIGT inte att du har Borderline. För det är ett helvete att leva med. Och om du skulle av all förmodan ha det, så kämpa på. Sök hjälp och ta emot det. Och identifiera dig ALDRIG med sjukdomen. För sjukdomen är bara en del av dig, det avgör INTE vem du är. Jag är glad att du läser min blogg och om du har några fler frågor, skriv till mig. Lycka till tjejen!


Impulsivitet, kontrollbehov & Borderline - omöjlig kombination?

Jag måste få ut en fråga som jag just satt och tänkte på. Jag är en sån person att jag måste ha total kontroll HELA tiden, annars får jag ångest. Om inte jag har kontroll hela tiden och inte har mina dagar och mitt liv eller min helg planerad så går hela min värld i kras. Om jag har planerat något att göra en helg eller en dag, och det visar sig några dagar/en dag innan att det inte blir av så rasar min värld. För jag måste ha KONTROLL hela tiden. Planera ut varje detalj. Annars är jag=ångest. Och jag+ångest=Kaos. Samtidigt så är jag väldigt impulsiv av mig och får impulser att göra grejer utan att tänka mig för.

Så min fråga är. Hur fan hänger kontrollbehovet & impulsiviteten ihop? Det är ju så motsägelsefullt. Om man skulle beskriva Borderline med något ord skulle det bli Motsägelsefullt. En motsägelsefull sjukdom. Så har någon något svar på det till mig? Eller är det bara så att det är så, utan någon förklaring?


Inne i ett totalt chocktillstånd...

Jag fick reda på för två timmar sedan att min pojkvän har varit med om en bilolycka påväg till jobbet imorse. Jag skulle ringa till honom och fråga vilken tid vi ska ha kräftskivan med våra vänner på lördag. Då sa han det. Det som träffade mig som ett skenande tåg. "Jag har krockat med min bil idag..". Jag hamnade i total chock och det enda jag kunde fråga honom var hur det var med bilen, om den var sönder nu osv. Det var inte alls det jag tänkte säga. Jag kunde inte tänka. Mitt hjärta stannade och jag slutade att andas. När han berättade hur det gick till så hörde jag knappt hälften för jag var så upptagen med att ta mig samman i huvudet och försöka hitta fotfästet igen. Det jag hörde var att han skulle göra en svag vänstersväng, att ratten inte ville svänga så bilen fortsatte rakt fram, att han fick vattenplan, snurrade över vägen, krockade med vägrelingen och snurrade till andra sidan vägen. Det enda jag kunde tänka på var att jag senast pratade med han i söndags och då lät jag sur och var snäsig åt honom för jag hade en dålig dag. Tänk om han hade dött idag, då skulle det snäsiga jag sa i söndags vara det SISTA jag sa åt honom. Han kunde vara död nu. Fyfan. Jag gråter. Vill bara hålla om honom nu och aldrig släppa honom. Jag tvingade honom att smsa mig när han kom till jobbet imorgon & när han kommer hem från jobbet imorgon. Ja, det är lite.. knäppt. Men jag måste veta att han lever. Jag kunde förlorat honom idag. Och jag skulle dött med honom.

Jag älskar dig.
Jag vill aldrig leva utan dig.
Du förändrade mitt liv.Gråa dagar

Detta är en sån där grå dag. Igår satt jag och tänkte på att jag inte skriver så mycket om min sjukdom och hur jag överlever osvosv, som jag egentligen ska använda denna bloggen till eftersom det ÄR en "Borderlineblogg". Men för att göra det måste jag tyvärr skriva  om saker som är alldeles för privata om vad som händer i mitt liv, och det känns som om jag lämnar ut personer. Men jag är beredd på att göra det om det kommer vara en livlina för andra människor som lider av den hemska sjukdomen som jag har. Så jag tänker göra det. Avslöja mina största hemligheter och skriva den bittra sanningen om mitt liv. Fast jag tror jag börjar imorgon. Idag ska jag bara ha en..grå dag. Det är en sån dag där hela världen står ljudlöst stilla. Så jag tänker stänga av mig själv idag och bara..vara. Ta på mig myskläder, gå osminkad med ofixat hår och bara låta dagen passera.

Laddar upp ett videoklipp från i lördags när jag var på fest hos Amar. Det är faktiskt lite komiskt. 


Those Guurls

Bite the bullet

Idag har jag fotat. Som jag lovade. Ska lägga upp ALLA bilder nu som jag tog (inte bara dom som ligger ute på fb/bdb). Jag tog även underklädesbilder på min kropp, för att ni ska få se hur jag ser ut nu, och om några månader eller till jul kommer jag ladda upp en bild på min blivande kropp för att ni ska få se hur bra träningen har tagit. Blev väldigt sugen på att ta sexiga pinup/underklädesbilder. Grrrrr, får göra det någondag som ENDAST hamnar på bloggen och ingen annanstans. Hihi!


 NUTID:


Slutligen lite kvällshumor till er alla (Jag & lillebrorsan):
Are you ready for this?
Jag vet inte om det är den rätta mängden endorfiner i kroppen jag har fått nu, eller om det är något annat. Men jag börjar känna mig stark. Men det är säkert bara en period jag har.  Den Maniska perioden. Varför vill folk bli av med mani? Det är ju helt underbart. Jag har även funderat på Valium. Jag vill ha Valium. Testa Valium. Det verkar så underbart. Har någon generös läsare en Valium de kan skicka till mig? (50% skämt åsido..).

Idag har jag tränat (som vanligt), så det behöver jag ju knappast skriva om. Tränade iallefall i två timmar och simmade i en halvtimma. Så nu har jag träningsvärk så jag dör i vaderna och magen. Damn man..

Mamma upptäckte även en bisvärm som hade satt sin på en enebuske. Drottningen hade tydligen rymt, och då följer de andra bina efter henne. Snacka om toffeldjur, haha! Men vi ringde iallefall en Biodlare som tog ner dom. Och det var rätt tufft att titta på. Men äckligt. Brr.. Nu är dom iallefall borta!

Nu sitter jag med högsta musiken i öronen. Maiden och Skid Row. Lovely. Imorgon ska jag vaccinera mig. Och sen så tänker jag faktiskt klä mig i dom snyggaste kläderna och ta lite egopics. Någongång måste man ju göra det... Har även skrivit ett Hälsoschema till mig själv som jag ska börja följa ORDENTLIGT imorgon. Well, godnatt alla fina människor.


& en bild på min fina kisse :*


Kläder jag skulle köpa om jag hade råd...

Well, jag vet att jag redan har skrivit en gång idag. Men är bara tvungen att ladda upp bilder on these georgeos clothes som jag skulle köpa om jag hade råd...


En tusende penicillinkur & Sex and the city-maraton

Jag fick tid hos läkaren idag, så jag var tvungen att skippa gymmet (fyfan vilken ångest det innebar). Det visade sig att jag hade YTTERLIGARE en infektion i kroppen. Så jag fick utskrivet tre olika mediciner, en utav dom var den där starka penicillinen "Doxyferm" som slår ut hela immunförsvaret. Eftersom jag hade mycket öroninflammation när jag var liten och tog penicillin i tid och otid, så har det slagit ut mitt immunförsvar en del, plus att jag har tagit det så mycket nu.. och det kommer att resultera i att jag inte har något immunförsvar kvar alls och måste tillbringa hela mitt liv i en bubbla som "Bubble Boy". Det blir min framtid. Lockande! Plus att  när man tar Doxyferm så får man inte vara i solen eller sola, för att det kan bli pigmentförändringar i kroppen samt massa fula permanenta märken. Så, det blir väl att stanna inne nu i tio dagar i streck. Och bara för att jag inte kan vara i solen kommer det säkert bli STRÅLANDE väder nu framåt tills jag slutar ta penicillinen. Och när jag väl slutat ta den och kan vara ute i solen, DÅ, DÅ skiftar säkert vädret om och det blir regn. Just my luck. Skulle inte förvåna mig ett jävla dugg.

Imorgon har jag möte med min handläggare på socialen, så jag hoppas jag får in mina pengar. Men min första  prioritering när jag får in dom är att betala in räkningar osv. Det är bara ett måste. Sen ska jag ha pengar till vaccineringen på torsdag som kostar 350 kr också. Efter alla utgifter ska jag sätta in alla pengar på sparkontot. Så det så! Hm, ja. Iallefall.. Nu sitter jag här INOMHUS i soffan och har ett litet Sex and the city maraton. Längtar tillbaka till New York... Jag skulle egentligen baka kärleksmums men hade såklart inte tillräckligt mycket socker. Likabra det, för jag ska INTE äta sånt (buhu..). Jaja, imorgon blir det att sticka till gymmet. Och nu funderar jag starkt på att göra om min design på bloggen. Why not right? Man blir mycket mer pepp att blogga med en kickass design. Well, ge mig gärna tips! Over and out.

p.s. Jag har tagit ut min läpp-piercing. Så nu har jag "bara" i näsan & i naveln. Känns en aning skönt.

Summer's gone

Hm, sommaren är snart över. Och jag är världens, världens sämsta bloggerska. Jag lovade ju er att jag skulle dokumentera mer osv osv, men det har inte blivit av. Jag och mina löften... Well well. Snart, eller om exakt 29 dagar åker jag, mamma & lillebrorsan till Sunny Beach i Bulgarien. Börjar få lite resfeber, hihi! Jag har beställt tid hos läkaren för att ta Hepatit A vaccinet, så jag och lillebrorsan ska dit på torsdag vid två. Jag har även börjat gymma förra veckan, och det är härligt. Härligt, men jobbigt. Så hoppas att shapa upp mig LITE inför resan iallefall så man vågar blotta sig i bikini på stranden. Jag läste en helt sjuk sak när jag skulle läsa lite fakta om Sunny Beach. Det finns ett ställe där, en bar/klubb som hette XL där dom serverar en hel kanna Red Bull & Vodka för 25 svenska kr. Men så billigt är det ungefär överallt där. Jag har bestämt mig för att packa lätt, så jag får med mig alla souvenirer och all billig sprit, haha! Tänkte att jag köper några Basickläder där nere eftersom allt är så äckligt billigt. Räknar dagarna nu! Men tills dess så ska jag njuta av den svenska sommaren. Vet dock inte vad jag ska göra, men jag kommer säkert på något. Jag & Janne kanske åker en runda till Liseberg med några vänner. Vem vet? Något måste det bli. Men den större delen av sommaren tänker jag fokusera på att gå ner i vikt, träna & äta rätt.

Mitt humör har verkligen gått upp och ner den senaste tiden. Och jag har börjat föreställa mig att jag kanske är gravid. Men det är jag inte. Jag tror det är pga medicinerna och att jag hamnar i svackor ibland. Plus att idag så hade inte receptet på mina antidepressiva kommit in, så jag måste hoppa över att ta tabletten idag för jag har inga kvar. Så kommer säkert må skit ikväll och få biverkningar av att jag hoppat över den. Menmen, det får vi klara. Håller på att ladda ner Sex and the city säsongerna som jag kan underhålla mig med. Så det kommer bli mitt tidsfördriv.

Imorse var jag duktig och gick upp och tränade på gymmet och simmade massa längder i simhallen efteråt. Det är verkligen härligt när endorfinerna kickar till i kroppen! Funderar starkt på att när jag ändå är igång att skaffa mig en sundare livsstil, att sortera ut alla negativa personer som finns i mitt liv. För det är verkligen det sista jag behöver just nu...Jaja, ikväll ska jag grilla med familjen, eller så åker jag på grillparty hos Madde. Vi får se vad jag orkar. Efter denna äckliga ångesthelg måste jag ta mig samman. Jag har varit kaos. Jävla sjukdom.RSS 2.0