"I wanna erase the memory of..."

Jag kommer inte kunna glömma det. Sveket. Från båda hållen. Men jag borde vara van nu. Jag borde vara härdad. Men det gör förvånadsvärt lika ont varje gång. Det känns som om hela min värld har rasat samman, fast jag visste sanningen hela tiden. Men nu när man har fått sanningen bekräftad, bekräftad att den verkligen var sann - så.. det är overkligt. Allt är trasigt. Jag orkar inte bygga upp mig mer gånger. Mina krafter är slut. Jag orkar bara inte.

p.s.
Jag ska skaffa en mer "finare" design på bloggen. Och försöka skriva om fina saker som händer också. Denna bloggen har bara blivit sån att jag har skrivit av mig när jag mår dåligt. Jag ska bättra mig.


Ingenting någonsin

Jag är ingen bra människa. Jag är en hemsk, hemsk flickvän och en himla dålig vän. Jag vet inte vad jag ska göra för att bli bättre. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag funderar på att hoppa över skolan hela denna veckan, och stänga in mig. Pausa mitt liv. Inte svara på sms eller telefonsamtal. Jag kan inte prata med någon, inte vidröra någon..jag bara sårar. Jag smittar dom med min trasighet. Jag förtjänar inte att andas längre.

ensamhetskänslor

Ensam hemma. Det är väldigt fridfullt. Inga bråk, inga skrik, ingen tv som är på. Bara tangentbordets ljud när jag skriver. Det har gått två dagar och jag är väl medveten om hur mycket jag "svälter" mig själv. Men jag gör det inte med flit. Jag mår bara illa. Eller jag vet inte. Idag på lunchen i skolan tog jag upp en klyftpotatis, några blad isbergssallad och ett fåtal tomater på tallriken. Väl vid bordet så fick jag bara i mig klyftpotatisen och några blad sallad, sen drabbades jag av en ångestkänsla..en annan typ av ångest som jag aldrig har känt förr. Det kändes som den klyftpotatisen jag åt och salladsbladen - det kändes som om det var två stora tallrikar med mat och jag fick nästan panik. Det känns som om maten har blivit min största fiende. Och allt jag kan tänka på nu är att om jag skulle komma till min pojkvän i helgen. Om hans familj ser hur svårt jag har för att äta och jag kanske tar upp en tugga som portion. Dom kanske tror att det är fel på maten? Jag vill inte att dom ska ta illa åt sig. Och jag kan inte säga sanningen, för det är bara uteslutet. Jag får väl skylla på illamående (som faktiskt är en del av sanningen förutom det andra som jag lämnar ute).

På tal om pojkvän. Jag saknar honom. Men det känns som om jag inte har pratat med honom på några veckor minst. Jag har till och med glömt hur hans röst låter. Jag väntar på att han ska ringa, jag vill inte vara den som alltid ringer. Jag känner att jag stör. Jag tänker, om han saknar mig, så ringer han eller smsar. Och imorgon ska han ut, och jag är faktiskt orolig av någon anledning. Inte orolig över att han just ska ut, utan orolig för att han har glömt mig. Och jag kan inte hjälpa att känna mig ensam.


tonårstankar

Det känns som om varje gång jag behöver någon, varje gång jag vill bli sedd av någon - så tittar alla bort. Det är som om jag är fullständigt obetydlig. Jag existerar inte. Allt jag någonsin får är missuppfattning av andra. Jag är missförstådd. Dom flesta missförstår vad jag säger på grund av att orden inte kommer ut som i tankarna. Människor som säger att dom älskar mig, dom ljuger. De ljuger allihopa. Älska mig? Älskar ni MIG? Hur kan någon...? Så varför ljuger ni när ni kan säga sanningen? Jag kan hantera den. Alla besvikelser, alla löften som blivit brutna. Alla lögner. Jag är härdad. Så slå sanningen i ansiktet på mig. Som ett hårt slag i magen. "Vi älskar inte dig Malin. Hela du är fel. FEL! Du har aldrig varit bra nog för oss, inte ens på gränsen till tillräcklig. Hur KUNDE du tro att någon kan älska dig, någonsin?"

Jag är otroligt hopplös, jag vet det. Tro mig, så misslyckad att jag inte ens kan hålla ett "löfte" till mig själv. Löftet om att inte äta. Jag älskar er, och när jag äter när ni tjatar så är det för eran skull. Och lite för min. Så ni inte ska tjata. Eller undra. Men ni vet inte hur det känns att tvinga sig själv. När jag har ätit känns det som om jag bli förorenad. Jag känner mig smutsig av maten. Jag känner hur den finns under min hud och jag vill bara ta bort den. Men jag hatar att spy, så jag behåller hellre den. Ni ser inte mig som jag ser på mig själv. Vad jag ser i en spegel är en misslyckad person med dubbelhaka, fet mage, stora lår, tjocka armar, för krokig näsa, dålig hållning, för tjocka läppar och så vidare...

Jag vet att ni ljuger om det också, ni är för fega för att se sanningen i vitögat. Men jag dömer er inte för att ni inte ser igenom den masken jag har målat dit. Jag vet mycket väl hur duktig jag är på att dölja saker när jag träffar personer. Jag vet hur man får er att tro att jag är som er. Normala. Friska. Jag skrattar, jag är glad, ler, småpratar om oviktiga saker bara för att ha något att säga och fungerar någolunda socialt så att folk bara uppfattar mig som blyg. Allt bara för att ni inte ska se igenom.

Det är kanske därför jag är rädd. Rädd för att släppa er för nära inpå. Då kanske ni ser igenom mig, då jag för något ögonblick glömmer bort mig själv och blottar alla fel. Då ni ser mitt riktiga jag. Det är nog därför så många vänner har dragit sig undan, och några jag varit tillsammans med lämnat mig. Jag släppte dom för nära inpå. Dom såg alla fel. Dom såg mig. Och jag fruktar skräckslaget ännu en förlust av någon jag älskar. Min pojkvän har sett mig, kanske inte i mitt sämsta skick, men i ett väldigt dåligt skick. När jag har mått så dåligt...Jag förvånas fortfarande av att han överhuvudtaget är kvar hos mig. Är han blind kanske? Såg han inte hur värdelös jag är? Hur många fel jag har? Denna fruktan av att förlora någon jag älskar..och jag vet att jag inte kan göra något åt det. Jag är maktlös. Ännu en förlust...ännu en bit av mig försvinner.

Jag klarar inte av fler lögner. Säg sanningen.
"Vi älskar inte dig Malin". Säg det.

shattered

Igår kom jag hem från skåne. Lördagskvällen var så himla underbar må jag säga! Fina personer och dans på Deep i malmö där det var någon slags rockbar. Bara massa hårdrockare, både tjejer och killar. Sen blev det dans på dansgolvet till rockklassiker! Underbaraste kvällen, jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden. När jag var där, bland dom människorna, kände jag - för FÖRSTA gången i mitt liv att jag passade in. Inte några som hade några fördomar, det var så bra! Jag kände mig snygg, vacker och jag var på ett så himla bra humör. Jag måste absolut åka dit igen. När jag skulle åka hem igår, så blev jag jättesjuk på bussen och började hosta som en galning i en absolut knäpptyst buss. Pinsamt som fan. Men idag var jag hos läkaren och jag fick en bra hostmedicin (som även innehåller Efedrin så jag inte blir hungrig, så det är asbra!)

jag har landat i skåne...

Yes, jag har nyss landat i skåne. Jag tog bussen hit från småland. För det var mycket billigare. Åkte förbi Helsingborg, och jag fick flashback efter flashback. Mindes saker som jag varken borde minnas, som jag varken ville minnas. När jag satt där på bussen så kändes det som jag skulle dö. Det kändes som om jag hade slungats tillbaka i tiden och nutiden existerade inte. I ungefär tio minuter har jag en "blackout" om vad som hände i min omvärld just då. Jag minns bara att jag var tillbaka där igen. Jag var 14 år tillbaka i tiden.

Nu känns det bättre iallefall, men jag är helt utmattad av den ångestattacken. Så jag tänkte krypa ner under täcket och glömma att jag överhuvutaget har åkt buss idag. Skriver antagligen mer på söndag. För imorgonkvälls planer är att festa med tjejerna. Godnatt (till människor som faktiskt läser detta).

RSS 2.0