A biggining of a new era

 
Våren är påväg och jag håller för fullt på med min lista med löften som jag skrev till nyår. Så här är en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv eftersom jag inte bloggat på länge:
 
Jag har snart betalat av alla mina avbetalningar, så dom finns snart inte längre (skönt!). I onsdags förra veckan tatuerade jag äntligen in min uggla på överarmen, och jag blev verkligen BEYOND nöjd! Jag fortsätter att kämpa med min behandling och är förhoppningsvis klar med den till sommaren. Sedan planerar jag och min pojkvän att åka utomlands detta året, bara jag och han. Så bokar vi förhoppningsvis resan nu till våren. Det var planerat att vi skulle åka redan i oktober, men planerna blev ändrade för att han fick lägénhet och ska flytta hemifrån nu i Maj, så det var bäst att vi istället planerar att åka framåt jul/nyår så vi även kanske kan ha möjligheten att åka längre bort (jag hoppas fortfarande på Mexico eller Thailand, men det återstå att se!). Utöver det så jobbar jag väldigt mycket just nu för att jag ska bli av med alla avbetalningar, ha råd till att äntligen köpa in grejer till lägenheten, spara pengar till körkort & resan osv. Men jag trivs med livet, verkligen. Visst är det hektiskt, men jag trivs. Nu om två veckor ser jag även fram emot att bleka ner mitt hår till chokladbrunt och göra blonda slingor i det hos frisören, så jag fräschar upp mig lite nu när våren är påväg osv. Något måste man unna sig efter alla dessa "tråkigheter" som att lägga pengar på att betala av skulder och räkningar (fastän det är bra i det långa loppet). Men något måste man ha att se fram emot iallefall!
 
Det var en liten uppdatering om vad jag sysslar med nu för tiden. Borde kanske också nämna att jag blev gudmor för inte sålängesedan åt min vän Lillys son, Liam, som inte om ut för så länge sedan som sagt. Gullunge.
 
Just nu sitter jag hemma hos mamma i en grå myströja & dricker mitt morgonkaffe. Jag börjar jobba vid 14.00 idag, så jag har lite tid på mig att bara ta det lugnt och så. På onsdag tänkte jag komma igång med GYMTRÄNINGEN igen. Har inte fått gå till gymmet och träna på en vecka eftersom jag gjorde min tatuering, så jag måste vänta tills den är riktigt läkt, och det är den snart (jag har kommit på att jag har sjukt bra läkekött..), så det ska bli skönt att komma igång med det igen!
 
 
 
 
Här kommer lite bilder från den senaste tiden, som jag piffar upp inlägget med. Puss!
 
 
 
  

RSS 2.0