uppehåll

Jag har varit lite ockuperad numera. Jag har fått jobb på Stigs som lärling till en helt otrolig konditor. Får dock ingen form av lön eftersom jag har ersättning från försäkringskassan. Jag har även fått lägenhet, och jag ska flytta in den 1 Juli, så har redan gått och köpt lägenhetsgrejer till den. Jag längtar. Tillbaka till jobbet på Stigs: Jag börjar kl 05.00 på morgonen så jag går upp 03:15 (tar en tid att cykla dit också). Så jag har varit helt utmattad nu, så jag har inte haft "tid" att skriva eller uppdatera bloggen något, jag går trots allt och lägger mig kl sju på kvällen så jag ska få mina åtta timmars sömn.

Jag har även slutat med mina mediciner helt. Har bara migrän och magsårsmedicinen kvar. Så det känns bra på ett sätt. Har mått lite sämre och håller på att falla igen, men jag försöker ta mig upp och samtidigt sköta jobbet och behandlingen. Skrivs ut från b-hemmet runt den 20.e juni. En månad kvar ungefär. Det b-hemmet har räddat livet på mig, samt DBT:n. Bokstavligt talat. Nu hoppas jag bara att jag är stark nog att rädda mig själv och leva ett liv som är värt att leva. Jag ska göra så gott jag kan, mitt yttersta för att nå min lycka.

Funderar på att skaffa katt nu när jag får lägenhet (det blir en katt som får vara ute eftersom jag kommer bo på bottenvåningen med uteplats och grejer). Jag måste få någon form av sällskap. Jag måste känna att jag har något att ta ansvar för, något LIV att ta ansvar för mer än mitt eget. Då är det svårare att ge upp. Vi får se.

Skriver mer när jag har fått i ordning mitt liv en aning till.

RSS 2.0