I am the mess you chose, and the wounds will never heal

Jag har gått sönder. Suttit och gråtit i timmar. Jag är fortfarande den lilla otrygga flickan inom mig. Jag önskar att jag kunnat resa tillbaka i tiden och räddat mig själv. Lagt mina armar runt den lilla flickan jag var, säga att jag skulle ta henne ifrån allt elände. Säga förlåt. Jag vet inte varför jag skulle be om ursäkt till henne. Men jag vill bara rädda henne. Få henne att le. Få henne att känna sig trygg och älskad. Men jag är henne. Jag är den lilla flickan fortfarande. Och jag måste rädda mig själv. Krama om mig själv och säga att allt kommer bli bra. Rädda mig själv.. Men nu är det försent. För det var den lilla flickan jag en gång var som behövde räddas. Hon är kvar i det förflutna. Hon kommer alltid vara fången i ett svart hål. Hon kommer alltid att vara trasig och förstörd. Gud vad jag önskar att jag kunde rädda dig. Förlåt mig..förlåt mig..
 

I am the mess you chose
'Cause the wounds never heal

If I could
Turn back the years
If you could
Learn to forgive me
Then I could learn to feel

Sometimes the things I say
In moments of disarray
Succumbing to the games we play
To make sure that it's real

When it's just me and you
Who knows what we could do
If we can just make it through
The toughest part of the day

Then we could
Stay here together
And we could
Conquer the world
If we could
Say that forever
Is more than just a word

 


Partypics

Laddar upp lite bilder från festen igår. Tog dock inte så många, men men. Nu är det off to grillning.Split Personality

Ikväll är det fest. Jag ska gå med min fina vän Julia. Jag känner knappt någon där, men man kan ju alltid lära känna. Sånt är det inga problem med när man har alkohol i kroppen. En sak som gör mig förbannad dock, är att ALLA tror att jag festar jämt. Varje dag, dygnet runt. Jag var sån innan, när jag hade flyttat hit och ett år framåt. Men inte nu på senaste tiden. Jag är inte den personen längre. Men människor förknippar mig med personen jag var förut. Anledningen för att jag tar upp det här är för att min fd killkompis skickade sms till mig igår och frågade om jag visste någon fest. Jag svarade att jag inte visste någon för tillfället. Och svaret jag fick tillbaka var: "Jag trodde alltid du festade och var ute på krogen". Det gör mig väldigt ledsen att människor inte ser att jag har förändrats. Och förknippar mig med personen jag var förut. Men, i och för sig, så kan ju ingen tycka jag är tråkig om dom fortfarande tror det om mig. En positiv sak.

Jag börjar bli nervös nu. Jag ska in på behandlingshemmet om ca 1 månad. Så det känns som om det är sista månaden av frihet. Och veckan innan jag skrivs in där kommer jag spendera i Bulgarien. Så lite solsemester innan dess ska nog bli fint, om inte allt slutar i  kaos och katastrof pga alkoholen (och nu syftar jag inte för min del). Men det kommer säkert att bli bra. Hoppas på det bästa. Jag ska nog inte förvänta mig något och bara komma dit med ett öppet sinne, ta dagarna som de kommer och ta det lugnt & andas.

Jag ska på fest ikväll som sagt. Och imorgon ska jag följa med min pojkvän till hans familjs vänner och grilla på kvällen. Och resten av helgen tills på måndag kommer jag spendera med min pojkvän. För på måndag ska jag åka ut till mormor och hjälpa henne med saker. Hon börjar bli gammal nu, och det känns som om hon inte har så långt tid kvar att leva. Så man ska nog ta vara på den tiden hon har kvar och utnyttja den till fullo. Hm, det var nog allt jag hade att skriva idag, snart ska jag fram till samhället och hämta ut pengar & ta en tripp till systemet.

Puss

Btw, beslutsångest vad jag ska ha på mej ikväll av dessa outfitarna..


Ensamheten

Känner mig allmänt ensam och sitter hemma i mammas hus och fryser. Vännerna är upptagna och pojkvännen söker fester och är med sin vän. Så denna kvällen spenderas med att ladda ner L word season 3 och ligga under ett varmt täcke och gosa med min favoritvovve. Det låter så konstigt, men jag skulle nog behöva vara på avdelningen på psyk nu. Det skulle kännas tryggt, för det känns som om jag kommer flippa ut snart. Hamna i en svart håla. Skulle hellre vara där än ensam just nu. Vill bara gråta. Så, hejdå världen. Nu pausar jag mig själv för ikväll.


Mella did it, här har ni filmklippen!

Här är filklippen som jag pratade om i förra inlägget. Varning för dålig humor!


High on Red Bull, Strawberry lemonade & some waterpipe

Idag var jag på arbetsförmedlingen med Sejb i sällskap och skaffade en jobbcoach. Totalt meningslöst men iallefall.. Sedan följde Sejb med mig hem till mamma och vi rökte lite vattenpipa med jordgubbssaft (lite och lite..) och drack energidricka. Hyper verkligen. Filmade in ett sjukt filmklipp när vi är hyper, men jag vet inte hur man sätter in det på bloggen, så jag tänkte lägga in det på youtube och bädda in det här, men något blev fel. Får försöka och lägga upp det senare om jag lyckas. Men några bilder fick jag däremot som kommer upp redan idag! Well, en tråkig nyhet som jag har att tillge är att Sofia skickade ett sms idag att hon inte hänger med till Bulgarien, så min lillebror kommer följa med istället. Mer tänker jag inte skriva om det. Är så jävla besviken just nu när vi har planerat detta och allt var klart. Men fuck it, hennes förlust. Kommer ha kul ändå med min älskade lillebror i sällskap istället, så det så!

Hm, i helgen har jag nog inte så mycket planerat. Kanske följer med min pojkvän till hans familjs bekanta och grillar. Om inte det blir av så följer jag med familjen till Bolmen och solar, badar och fiskar. Sejb och jag håller även på att planera vår fina picknick vi ska ha snart. Trevligt! Aja, har haft en allmänt bra dag. Fast nu crashar jag grymt mycket på energidrickan och kommer säkert somna vid 4 på morgonen. Men jag får väl ha en filmnatt för mig själv. Porr på tv1000 (haha!)."The demons that tempt me"

Igår var det fest på Higgins, och jag hade det trevligt. Fast jag kände att jag slösade mina pengar mer än vad jag skulle. Påminn mig om att ALDRIG ta med bankkortet ut på krogen igen! Jag lär mig aldrig. En annan sak jag aldrig lär mig är att jag ALLTID är impulsiv. Följer den första impulsen utan att tänka efter vad jag gör eller vad det ger för konsekvenser, tex som att dricka för mycket eller impulsshoppa etc.

Idag har jag iallefall legat i soffan hela dagen och tittat på L word och mixtrat med XPERIA mobilen jag fick låna av Sanne. Ovant med touch.. Pappa skrev även ett sms till mig nyligen och undrade när jag kommer ner igen. Men jag har inte svarat. Jag ska skicka ett mejl och skriva att jag inte vill ha kontakt med honom igen. Jag orkar inte, orkar verkligen inte..

Imorgon så ska jag förhoppningsvis till min pojkvän och spendera lite tid med honom. Ikväll är han på fest med jobbet, är lite orolig eftersom han inte svarat på något sms (han brukar alltid göra det fastän han är borta). Får försöka att inte tänka på det. Får väl spendera resten av kvällen med att titta på film och lägga mig tidigt. Och även försöka sluta att tänka i negativa tankebanor, vilket är jävligt svårt. Helvete.Ligger sömnlös med djupa tankegångar

Jag ligger här i min mammas hus, i hennes soffa som har blivit min säng de senaste två veckorna, och funderar. Funderar på allt. På mig själv. På livet. På problem. På att ta ansvar. Allt. Mina tankar vandrar vidare till att jag borde göra mer med mitt liv. Utnyttja varje sekund och göra det till det bästa. Jag tänker att jag vill gå någon kvällskurs, kanske någon kurs i Italiensk eller Fransk matlagningskonst. Kanske jag skulle börja dansa igen? Eller börja på yoga eller någon annan träningsform. Bara göra något. Jag funderar även på att ta upp fotografin igen. Och vara duktig, inte så impulsiv och betala räkningar/skulder och spendera pengarna på mat och spara pengar på mitt sparkonto, istället för att impulshandla kläder och dylikt. Ta upp kontakten med vänner jag har försummat genom åren och spendera mer tid med dom istället för att vara ensam. Försöka ta kontroll över min sjukdom istället för att den tar kontroll över mig. Fast.. har ni hört det ordspråket: "Inatt smidde jag tusen planer, men imorse gjorde jag som vanligt", eller något sånt? Det är jag rädd för kommer hända mig. Att jag smider massa planer, men när morgondagen kommer så har jag glömt dom och är tillbaka i samma gamla mönster igen.

Men jag ska försöka att hålla mig till mina planer. Verkligen gå in för det. Försöka skadar inte. Så imorgon ska jag till banken, föra över tusen kronor av dom tretusen jag fick av soss - till mitt sparkonto. Sedan ska jag betala räkningar och fotografera. Och om jag hinner så ska jag ändra min bloggdesign för tusende gången. Önska mig lycka till.

Kära bloggläsare..

Jag är verkligen dålig på att uppdatera min blogg. Men jag har så mycket för mig nu så jag tänker inte så ofta på att uppdatera den. Men nu lovar jag att försöka uppdatera varje dag!

Denna dagen spenderades med min bästa vän Sejb, hennes pojkvän och Hampus (nej inte mitt ex, utan en annan). Sejb har fått utskriven smärtstillande för hennes Whiplashskada i nacken. Så jag fick prova en av hennes tabletter, och GUD. Man blev verkligen, läskigt.. lugn av dom. Kunde knappt hålla ögonen öppna. Så när vi vaknade imorse så trodde vi att klockan var sex på morgonen, fast den var halv tolv. Har inte haft någon tidsuppfattning idag alls eftersom tabletten sitter kvar i kroppen. Lite läskigt det där.. Annars idag så har vi åkt till Tokarp och badat. Fast vi var tvungna att åka hem rätt snabbt för att en som heter Kim hade stukat eller brutit armen på jobbet  - så Nicko och Hampus skulle köra honom till akuten och mig hem till mamma. Så nu sitter jag här för mig själv och känner mig otroligt hyper och trött i kroppen efter all Red Bull och tabletten som sitter kvar i kroppen. Hur ska jag kunna sova?

En annan sak som hände idag var att jag fann 3000:- på mitt konto. Så det förgyllde verkligen min dag! Fast jag måste verkligen lägga undan till Bulgarienresan och betala räkningar. Funderar dock på att gå till Higgins i helgen, eller vad tycker ni? Well, som sagt så ska jag uppdatera varje dag nu så det inte blir ett sånt stort uppehåll IGEN. Ha tålamod med mig.. Puss.

(förövrigt är jag verkligen förälskad i denna bild)
RSS 2.0