Speed-day

Dagen har gått snabbt som bara den. Imorse gick jag i skolan, sen var jag på kvinnokliniken, sen lagade jag mat, på eftermiddagen var det DBT behandling i två timmar, efter det så gjorde jag en lista på saker jag måste göra och ta itu med och en lista på saker jag behöver köpa till den nya lägenheten jag ska flytta till här i Värnamo när jag får någon. Sen var det mat, sen bakade jag frallor och nu ligger jag i sängen helt död. Ska bli så skönt att sova nu.

Har så fullt upp med behandlingen, skolan och lägenhetsletande så det blir så tråkiga inlägg här på bloggen. Men ska försöka bättra mig när allt lugnat ner sig.


This hurricane chasing us all underground.

Nu är det en ny vecka och jag ska ta nya tag efter en halvt deprimerande helg och efter tråkiga och sorgliga saker som hänt. Jag var inte i skolan idag, för jag hade så mycket självskadeimpulser och var totalt utmattad. Så jag stannade på b-hemmet och sov, gick promenad, hjälpte till och handlade och träffade min behandlare. Nu är det lite bättre. Har just haft på mig en ansiktsmask och haft fotbehandling. Jag läste även igenom DBT läxan och gjorde den klar tills imorgon. Känns skönt. Så nu ska jag försöka sova för jag ska upp tidigt till skolan. Over and out.


.

I dream my days away..



Skymningstankar

Jag vaknade klockan tre, och nu är klockan halv fyra på morgonen. Jag vaknade av oroande tankar. Fick ett brev igår och fick "besked" om en ganska oroande sak. Så imorgon måste jag till läkaren.

Andra hjärnspöken:

- Fick hem en hel del räkningar igår och jag vet inte hur jag ska klara ekonomin denna månaden alls. Vill absolut inte hamna på inkasso igen.

- Läkarbesöket imorgon.

- Utekvällen med pojkvännen och hans band på fredag. Oroar mig över mycket folk och allt.

- Jag måste komma igång med ett arbete i skolan som jag är en aning försenad med.

- Jag måste ringa mitt Personliga Ombud angående hjälp med min ekonomi.


Ser ni? Mycket stress och oro som påverkar min sömn och mitt mående. Men jag får tänka så att jag tar itu med allt senare idag, (eller när klockan har blivit åtta på morgonen iallefall).

Jag träffade finaste Linda igår också. Vi gick och fikade på ett mysigt fik här i Värnamo, sen gick vi hit till b-hemmet och spelade Wii, så nu har jag träningsvärk i hela kroppen verkligen. Kan knappt röra mig. Idag ska jag även gå till det nya gymmet med och skaffa ett gymkort. Måste komma igång med det även om jag tränar yoga och whatever. Nu ska jag FÖRSÖKA sova tills sju-åtta.

Puss!


En sten i mitt hjärta

Det känns som om jag har en sten i mitt hjärta. Jag känner mig ensam. Och det är tungt att andas, tungt att gå, tungt på mina axlar. Det är bara ren smärta just nu. Så nu ska jag försöka somna och försöka att aldrig vakna upp igen.


Gårdagens festligheter

Jag hade roligt igår. Träffade finaste Linda och gick på förfest hos en massa skjortkillar jag inte kände. Utöver skitsnack och sånt så var det kul. Jag tappade dock min hostmedicin i asfalten så den gick sönder i botten så ALL hostmedicin spilldes ut. Så nu måste jag gå till läkaren och skaffa mig ett nytt recept på hostmedicin...

Min buss till b-hemmet går om en halvtimme, så jag passar på att lägga upp bilderna från igår här på bloggen när jag väl sitter vid en bärbar dator. Usch, känner mig skitig och slö. Vill duscha och sova..

















Bilder and stuff. Ensam i lägenheten.

Nu sitter jag hemma i lägenheten och håller på att laga kycklignudlar så jag får i mig lite mat. Jag var tvungen att gå upp vid halv åtta imorse hos Janne för att han skulle spela in en låt med bandet vid niotiden, och min buss hem gick inte förens 11 så jag åkte hem till mamma och sov i två timmar och sen körde hon mig hem. Det var egentligen meningen att jag skulle till Sejb idag, men min mobil var död så jag var tvungen att åka hem och ladda den. Och nu orkar jag inte åka till henne med buss, sen tillbaka till mig, sen tillbaka och gå på festen jag ska till ikväll. Så det blev inte av. Så nu tänkte jag äta nudlar, läsa lite, titta på film och kanske sova en stund. Sen får jag förbereda mig inför festen ikväll (utekväll) och ha askul!

Hatar att vara i lägenheten själv. Jag hoppas jag får en ny snart i Värnamo så jag har närmare till skolan och till sjukhuset (för er som inte vet så började jag folkhögskolan igår i Barn och Ungdom, så jag pluggar på halvtid nu). Hm, laddar upp lite bilder från förra helgen och veckan som varit. (Damn, jag glömde nudlarna så nu är dom sönderkokta på spisen..)


En jättegod drink jag gjorde!










Behandlingshemmet/området








Cupcakes jag bakade i torsdags






Igår (fredags) klockan fyra på morgonen innan skolan. Nervösitet.



När jag kom till skolan var det en vacker soluppgång...







Fyra på morgonen

Hm, typiskt mig att vakna såhär jävla tidigt. Sovit i fyra timmar. Igår så ringde folkhögskolan medan jag satt hos min behandlare Kajsa. Dom sa att jag kunde börja imorgon (dvs idag). Och här ligger jag, och har vaknat två timmar innan jag ska upp och kan inte somna om. Gaah! Hatar sånt skit. Om jag går upp nu så blir jag ju jättetrött framåt dagen idag. Så dess två timmar av sömn är viktiga för mig. Helvete. Jag vill ju inte gå upp heller och dricka varm mjölk eller något, för då VIPS är klockan sex och klockan ringer, så har jag ändå inte fått sova. Kan jag bara inte få vara såhär pigg när klockan ringer? Bara för det är fredagen den 13:e...


No, I wont give up. No, I wont break down. Sooner than it seems life comes around

Rubriken säger allt. Jag kämpar. Jag kommer inte ge upp. Jag må vara psykiskt sjuk, men jag är en människa. Och jag är fel person att ge sig på.

I am ready for a fight, no matter how you try. I would be the one surviving without fortress.


Nervös inför mötet med folkhögskolan...

Om mindre än två timmar har jag möte med studievägledaren Eva Näslund på folkhögskolan här i Värnamo. Är lite nervös.. Hoppas att jag får börja plugga denna veckan. Är även väldigt förväntansfull! Har saknat skolan en aning om jag ska vara ärlig. Tänker inte snofsa upp mig för att jag ska ge ett bra intryck och ta på mig "vanliga" kläder. Utan jag tänker gå som mig själv, vara georgeous och ge ett bra intryck genom att bara vara mig. Så jag tänker gå dit i min vanliga stil, dvs skinnbyxor, nitskärp, nitboots, svart urringad 3 delströja, skinnjacka, fjäderlösögonfransar och pilotbrillor. Och om någon människa fäller en onödig kommentar kommer mitt svar vara: "du är bara svartsjuk för att jag är LITE coolare än dig ;)".


The last snow

Jag, Lina, Wille och Lisa åkte pulka idag. Eller.. Jag och Lisa åkte som galningar medans Lina och Wille stod och betraktade oss vid trädet framför backen. (måste tillägga en rolig sak som hände. Jag skulle checka in på pulkabacken på Facebook innan jag och Lisa åkte, så gjorde jag det, la mobilen i fickan och åkte. Sen sa Wille:

- Är det sånt du håller på med i backen?
- Va?
- *visar min incheckning på Linas Facebook*.
- *läser att jag skrivit Pullabacken istället för pulkabacken*. Hahahahahhahaaha, oj... -.-

Rätt kul).

Ikväll nu så satt jag och Wille och spelade kort med nattpersonalen i två timmar och skrattade ihjäl oss av övertrötthet (inklusive personalen). Kul man kan ha på psykhemmet ibland! Imorgon ska jag till folkhögskolan och träffa studievägledaren och se om jag kan börja i veckan. Har så mycket att göra. Jag ska ju stå modell snart och sen medverka i en intervju om Borderline. Det är Lisette i DBT:ns syster som ska göra en dokumentär om Borderline som projektarbete, så jag ställde upp och ville medverka! :) jag är duktig ibland.



Regrets and mistakes, they're memories made

Ibland får man sådana obehagliga flashbacks. Ifrån när man var en liten flicka. Svaga minnesbilder man försöker att glömma. Ibland även flashbacks av misstag man har gjort och saker man ångrar. Det gör ont i själen. Ont i hjärtat. Men jag står upp.

Idag var jag på biblioteket och lånade lite böcker. Bland annat Marilyn Mansons självbiografi, Ökenblomman återvänder och en annan bok jag inte minns vilken det var. Så jag har lite att läsa! Imorgon ska jag till Mai och DBT behandlingen, jag ska även ringa folkhögskolan och försäkringskassan. Sen framåt kvällen ska jag tvinga med Lina ut och åka pulka om snön ligger kvar.

Bjuder på en gammal bild. Over and out.


5 in the morning..

Jag vaknade klockan fem imorse och nu en timme efter så bloggar jag. Att man vaknar pigg är ju bra, fast att vakna pigg INNAN klockan ringer är inte okej. Jag vaknade av helt fel anledning dock. Jag vaknade av att jag drömde att jag var gravid. Jag älskar barn och jag vill verkligen ha barn i framtiden. Men drömmen gav mig någon insikt, och den var att jag vill göra så mycket i livet innan jag får barn. Jag är fortfarande inte klar med detta kapitlet jag är på i livet än. Så, det är bäst att mina ägg går i pension så länge och att mina p-piller funkar! Fast nu går jag och tänker på och är rädd för att jag har drömt en förnimmelsedröm om det som kommer att hända snart. Usch, det var den rädslan jag vakande av. Att drömmen kanske blir sann.

Hm, men nu har jag tänkt realistiskt i ett par minuter och skickat ett sms till Janne om att vi absolut inte ska ha barn nu. Haha. Känns bättre. Funderar dock på att gå upp och vara social med nattpersonalen en stund innan dagspersonalen kommer. Det är ju inte ofta man vaknar såhär morgonpigg. Måste utnyttja det på något sätt. Jag skulle kunna springa ett maraton nu. Höhö.

Puss!


Feldiagnoserad

Nej, inte feldiagnoserad när det gäller det psykiska, utan det fysiska. Jag var på akuten idag i Värnamo för jag hade så ont i örat och inte kunde dricka, äta eller svälja saliv. När läkaren undersökte mig blev han arg för att jag hade fått två farligt höga penicillinkurer när jag inte behövde det och hade en väldigt låg sänka. Så min förra vårdcentral hade vanvårdat mig som fan. Så han tyckte att jag skulle anmäla.

Så nu har jag slutat tagit penicillinet och imorgon så ska jag lösa ut mina örondroppar. Sen kommer Janne imorgon också, längtar.


Vad vore jag, utan dina andetag?

Jag är på behandlingshemmet igen efter att ha spenderat gårdagen och natten med min bästa vän Sejb. Vi tittade på filmen "kyss mig" och åt och pratade en massor. Hon är den enda i hela världen som förstår mig precis och som man kan vara sig själv med. Hon är min själsfrände (vänskapligt obviously..). Har tilläggningsvis aldrig heller sovit så gott som jag gjorde inatt heller. Så skönt!

Idag är det redan torsdag och jag måste göra en helgplanering om vad jag ska hitta på under helgen egentligen. Funderar på att gå till Higgins en sväng imorgon och se vad det är för folk, eller så tar jag det bara lugnt hemma med ett glas vin eller något. På lördag ska jag träffa Janne, så då har jag något att göra. Vill jättejättemycket börja träna imorgon igen, men det går inte eftersom jag har penicillin fortfarande! Suck. Får dock se om jag kommer igång med fotograferandet en aning med. Inspiration, tack?

Nu ligger jag i sängen på mitt rum och funderar på att vila i någon timme. Blir så trött av hostmedicinen och penicillinet.


Jag älskar dig <3

(världens äldsta bild..och höga på RedBull)


Koffeinöverdos

Jag drack så mycket koffein idag så jag blev helt sabbad i kroppen. Fyfan. Nu börjar koffeinet gå ur kroppen. Skönt! Imorgon ska jag ringa folkhögskolan och sen ska jag åka till Sejb och sova hos henne :). Just nu tittar jag på "The holiday" och väntar på att klockan ska bli 22 så jag kan sova. En timma kvar! Well, Godnatt.



Modell?

Blev erbjuden ett modelljobb för en rocktidning idag, och jag ska tacka ja! Dags att satsa! ;)


Nyår 2011

Nyårsaftonen var helt okej. Trevligt och allt. Var dock inte så pepp som jag trodde jag skulle vara, men det funkade ändå. Vi var i min pojkväns tvillingbrors flickväns stuga och firade. Där fick vi 3 rätters middag. Förätten bestod av löjrom, en skiva rostat bröd, rödlök, creme fraiche & droppad citron över (ASGOTT!). Huvudrätten var fläskytterfilé med potatisgratäng och till efterrätt blev det Marängswiss. Efter vi hade ätit så började vi dricka och spela lite sällskapsspel (haha). Sen kom 12-slaget och vi drack Champagne. Och EFTER 12-slaget så blev jag pepp och började dricka på allvar. Det gjorde dom andra med. Så vi satt uppe till tre och dansade och lyssnade på 90-tals klassiker. Askul. Hm, här kommer lite bilder från igår. Jag lägger inte upp alla bilder här, men om ni vill se alla så finns resten på facebook om ni har mig där : >






















RSS 2.0