Jag + Matlagning/Bakning = Själsfränder

Nu sitter jag här i mammas hus och knaprar Turkisk peppar. Funderade att gå till Higgins för att träffa vänner och dricka lite, men jag är helt enkelt inte redo känner jag. Jag valde att sitta under ett täcke och knapra Turkisk peppar och vänta på att nerladdningarna ska bli klara så jag kan se på The eye och några avsnitt av Greys Anatomy säsong 4. Känner mig så tråkig. Förlåt mina vänner för jag inte tar kontakt eller hör av mig.

Jag har fått en ny DBT terapeut som heter Kajsa. Hon är ganska bra. Sen kommer själva DBT gruppen börja nästa vecka, och jag är motiverad som fan! I'm gonna make this! Livet på Mossle är skönt. Struktuerat och tryggt. Och de som bor där har blivit som en andra familj för mig. Jag älskar mina psykfall, hehe. Åh, förresten från ingenstans - jag skulle egentligen baka en Amerikansk Cheesecake hemma hos mamma men hittade inte receptet. Försökte googla det, men hittar inte receptet jag använde förra gången, och det MÅSTE vara samma som det var förra gången jag gjorde den. För den blev underbar! Jag + Matlagning/Bakning=Själsfränder.

Skriver mer imorgon, för då kommer Janne till mig och jag har bestämt att han ska bli av med sin Vattenpipeoskuld. Puss!

You get what you deserve

Jag är en dålig bloggare. Men allting är så intensivt i livet nu. Och det försvårar ännu mer att jag inte har tillgång till dator/internet på Mossle. Jag har ju iofs internet i mobilen, men det är så jobbigt att blogga på den.

Jag har kommit på att jag inte är redo att festa. Jag kan sitta och "chilldricka" lite, men jag är inte redo att festa. Igår så var det meningen att jag bara skulle dricka lugnt med vännerna på en sexfest som anordnades av Isabelle. Men vi stack vidare sen till Dannes fest eftersom han fyllde år. Och det blev en del drickande där. Och drickandet och en viss kommentar utlöste ett kraftigt migränanfall så jag satt och grät/skrek på marken för jag fick så ont. Och sedan ringde jag till min pojkvän och sa massa jävla onödiga saker. Idiot jag är. Hjärncellerna försvinner verkligen. Eller förståndet. Men sedan åkte jag hem. Och jag fick nog mitt straff. Jag glömde att dricka Resorb och äta innan jag gick och la mig, så jag vaknade upp med världens baksmälla. Så jag har spenderat dagen i sängen. Snart ska jag iväg till Danne för att hämta min sminkväska som jag glömde på festen hos honom igår, sen så ska jag fixa i ordning mig så jag ser ut som en människa igen, och sen så kommer Janne och hämtar upp mig (han har varit i Växjö). Så jag hoppas på en massa mys och sånt ikväll. Jag är verkligen helt slut. Men det förtjänar jag.

Imorgon ska jag även hälsa på en ny vän. L. Hon ska eventuellt bli inskriven på samma behandlingshem som mig, men hon har varit inskriven där innan. Men hon är fin. Och jag känner på mig att hon kommer bli en god vän i framtiden. Just nu är hon inne på avdelningen tillvidare, tills K blir utskriven från Mossle, så hon kan ta hennes plats. Det blir ungefär om 3 veckor gissar jag på. Så imorgon ska jag hälsa på henne iallefall. Det kommer bli fint. Nu måste jag ge mig av.

RSS 2.0