I väntans tider...

En sak som alltid har varit jobbigt med min Borderline är att jag inte kan hantera oberäkneliga människor eller situationer. Ett exempel idag är att min pojkvän kommer, och han vet inte riktigt om han behöver jobba över på jobbet, sen efter jobbet skulle han uträtta ett ärende, sedan skulle han hem och hämta bilen (för han ville inte ta motorcykeln hit), SEN kommer han. Och han kan inte säga en tid (vilket är förstående). Men jag får sjuklig ångest. Jag hatar när man inte vet en tid, och om man kommer tre minuter försent till en överenskommande tid och jag tycker att det är så jobbigt. Jag vet inte om detta också beror på mitt kontrollbehov, men det är som sagt jävligt jobbigt. S nu sitter jag och väntar och det kryper i hela kroppen. Han sa att det blir runt 6-7, och det känns som om jag väntar på en dödsdom. För om han inte är här senast sju kommer jag få panik. Ahhhhhhh. Men men, försöker läsa lite böcker och titta på tv så jag inte tänker på det så mycket.


Ny start

Idag började jag på Detoxen. Och idag fick jag min soffa levererad. Heja! Sen fick jag även mitt frikort idag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1799893/images/2012/pic_50327821ddf2b32b61000a41.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1799893/images/2012/pic_5032782a9606ee2b44000a76.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1799893/images/2012/pic_503278329606ee2b34000a94.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1799893/images/2012/pic_5032783d9606ee2b2c000afb.jpg" class="image">


"Dagens outfit"


Gissa vad jag ska göra på tisdag?


Utmattad som fan!

Igår var skadedjursbekämparen i min lägenhet och sprutade gift. Jag åkte med bussen hem från mamma vid 5 imorse och var hemma vid halv sju. Det låg massor med döda flygmyror överallt! Tur att dom var döda. Hoppas dom inte kommer tillbaka nu, då tror jag att jag börjar gråta. Anyway, vid kvart i sju åkte jag till jobbet och jobbade till halv 12. Orkade verkligen inte träna idag eftersom jag bara fick 3 timmars sömn idag för jag oroade mig för flygmyrorna. Har egentligen ett Step Up träningspass vid 7, men jag avbokade det. Jag är så trött. Så det blir nya tag imorgon istället. Så går jag och lägger mig tidigt ikväll, och hoppas på att få lugn och ro från skadedjur. Och en sak till... När jag har köpt en ny bärbar dator, så lovar jag att denna bloggen ska bli roligare att läsa med mer bilder och sådär.


Multi-tasking

Jag har bokstavligen gjort saker HELA tiden idag. Jag mår bra för tillfälligt när jag multi-taskar, men i längden slås mitt psyke ut. Så jag måste lära mig att hitta balansen. Det jag har gjort idag då, är: Åkt och handlat ingredienser till tårtan jag skulle baka till min lillebrors 16-års dag som är imorgon. Sedan har jag varit ute och sprungit, bakat själva tårtan som var gjord av hallongrädde, chokladmousse och grädde, toppat med svenska jordgubbar och hallon. Efter det så bakade jag en Äkta amerikansk äppelpaj. Åt naturligtvis inget av det eftersom det innehåller vitt mjöl och socker, men mamma, hennes sambo och min lillebror åt. (Jag har varit hos mamma i en vecka nu för att jag har invasion av flygmyror i min lägenhet. Så jag har fått tagit ledigt från jobbet. Och idag var Anticimex där och sprutade, så imorgon återvänder jag till mitt liv). Saknar gymmet som fan. Well, Godnatt!


I'm totally in love with Kourtney Kardashian!

Jag satt och tittade på "Kourtney and Khloe take Miami". Och jag har även följt "Keeping up with the Kardashian" i många år. Och jag måste säga att jag alltid har haft en liten girlcrush i Kourtney. Hon har alltid varit min favorit och jag älskar hennes personlighet, jag tycker hon är vackrast av systrarna och ja... Jag älskar henne!


Jag har räddat ett liv!

Jag är så stolt över mig själv just nu! Det låg en fågelunge utanför min port som hade blivit övergiven. Och alla grannar sa att vi skulle slå ihjäl den. Men jag sa nej och ringde runt till halva Värnamo efter hjälp. Fick tag på polisen. Jag la fågelungen i en kartong med en filt i och höll den varm. Jag gav den till polisen. Dom sa att det var en rovfågel, så dom får inte döda den. Så nu är den hos veterinären och får hjälp! Tack vare mig! Jag har räddat ett liv!!!! Jag mår så bra nu! Jag skulle tagit en bild på den, men för att vara ärlig så var det inte det första jag tänkte på när jag var mitt uppe i min beslutsamhet att rädda den lille krabaten. Men den så ut ungefär såhär. Inte exakt, men ungefär.


Nattdemoner


Råkade visst boka lite pass igår..


Mother of god, I'm in love!


Platt mage??!!

Helvete. Jag blir så frustrerad. Jag tränar och tränar, och jag vet att jag ska ha tålamod. Men vafan, jag har gått ner i vikt, och gjort tusen crunches på gymmet. Men inget händer! Eller.. Det har hänt lite. Men jag vill ha en fit mage! Och när jag gör crunches på gymmet känns det fan inte i magen alls! Och ingen träningsvärk har jag i magen heller. Jag gör nog på fel sätt.. Och idag på gymmet började jag till och med gråta för det inte gjorde ont i magen efteråt. Fan. Funderar på att fråga någon av gymmets gruppinstruktörer om hjälp. Jag kommer ju igång med gruppträningen nästa vecka, så då jävlar. Detta är så jävla frustrerande. Ps! Vill inte ha några som helst råd av personer som INTE har en platt vältränad mage. För om ni inte har det själva så lyssnar jag inte (punkt slut). Bitchalert. Avslutar inlägget med dröm-magen. Och ja, jag är medveten om att bilden är redigerad.


Dessa extrautgifter...

Jag är så trött på att blogga via iPhonen. Min dator har ju kraschat, så jag får köpa en ny i höst. Alla dessa extrautgifter! Fuck it. 2 jobbdagar kvar tills helgen, vilket är sjukt skönt. Behöver sovmorgon.


RSS 2.0