Who's gonna believe me, if I don't believe in myself?

Herrejisses, såg att jag inte har skrivit sen jag skulle åka till malmö. Dåligt Mella, dåligt! I malmö var det bra, förutom att jag tappade bort min systemkamera på fyllan + mobilen. Så går det när man är för full för att hålla reda på sina grejer. Men jag skyller på Absinten som Emma bjöd oss på, på förfesten (höhö..). Men jag ska önska mig en ny kamera i julklapp. Men denna gången funderar jag starkt på att svika Canon och vara otrogen med Nikon. Alla säger ju att Nikon ska vara bättre. Jag måste ju ha en kamera så jag kan fotografera alla mina vackra bakverk jag gör på Arbetsterapin. När det gäller mobilen får jag kolla runt lite och förhoppningsvis köpa en ny när jag får pengar i slutet av månaden.

I onsdags så var jag hos min individualteraput Kajsa. Och hon sa en grej under vårt samtal som fick mig att bryta ihop fullständigt. "Det är OKEJ att vara ledsen Malin...". Och det träffade. För jag har alltid tvingats att vara stark och inte gråta, så när hon sa att det var okej att göra det så.. ja, jag vet inte vad som hände. Jag var på Noll i två dagar iallefall. Längtar INTE tills jag ska träffa henne nästa vecka igen, för det kommer bli jobbig traumabearbetning och såna samtal som är jobbiga. Men jag måste klara det, annars kommer jag aldrig må bättre. DBT gruppterapin går bra. Jag har mycket användning av "Medveten närvaro" och nu nästa vecka ska vi börja med "Relationsfärdigheter" som jag VERKLIGEN måste lära mig. Ser fram emot det. Och jag går i en helt underbar grupp för övrigt. Och jag bor med helt underbara människor på behandlingshemmet. De är min familj verkligen. Jag älskar er allihopa.

Jag ska försöka att skaffa mobilt internet till min laptop så jag kan blogga mera/vara inne mera på datorn. Känner att det är en aning tvunget. Så nu när jag får pengar så blir det att betala räkningar, skaffa mobil & mobilt internet. Punkt slut. Har inte råd att vara impulsiv med mina pengar längre.

I know I can make it now when the rain is gone. I can see clearly now.

Nu tänkte jag passa på att skriva lite såhär i veckan, busigt! Jag sitter vid lånedatorn på Aspelid (ett av husen i behandlingsområdet). Jag har precis kommit från DBT gruppen och det känns bra. Min sömn har blivit sämre på sista tiden. Jag vaknar, somnar om - vaknar efter 10 min, somnar om osv. Så håller det på hela natten. Så igår så hade jag varit uppe i nästan två dygn, så jag var tvungen att ta Theralen igårkväll för jag inte skulle kollapsa av sömnbrist (så jag fick någon sömn), och jag är väldigt känslig mot Theralen. Så jag tog bara 0.25 ml. Och när jag vaknade imorse så var jag helt..död. Jag kunde knappt gå. Så inte förens vid 2-3 tiden i eftermiddags vaknade jag till. Helst sjukt. Aldrig Theralen! Hellre att jag ligger sömnlös än den hangovereffekten..

På fredag så åker jag & Janne till Malmö, mh! Längtar som fan. Har inte varit där på aslänge. Har ju brutit kontakten med pappa nu pga av att han dricker sönder sig (och det orkar jag inte med just nu) så jag ska spendera tiden där hos min f.d fosterfamilj (min farbrors familj rättare sagt). Men det ska bli kul! Vi ska bila ner så det är skönt att inte behöva passa tåg/busstider. På lördagen så ska jag träffa Lilly som jag inte träffat på tusen år. Och på kvällen där så ska Emma ha fest i sin lägenhet, och jag hoppas att så många av mina vänner kommer som möjligt för jag är inte i Malmö så ofta ju.

Nej, nu ska jag gå tillbaka till de andra och socialisera mig. Men passade som sagt på att göra en liten uppdatering! :)

RSS 2.0