Gott nytt 2012 alla fina människor!

Snart beger jag mig iväg på nyårsfirande i en stuga med massor med fina människor. Jag är ung, snygg och helt awesome och jag ska ha världens roligaste kväll och fira in det nya året.

Blir massa fotande ikväll så bilder kommer imorgon om jag inte är allt för bakfull, höhö.

Puss!

Ny look!

Nu har jag klippt mig! Och jag vill bara ut och träffa folk och vara social nu när jag känner mig snygg, höhö.

Före:



Efter:









Jönköping med min bästa vän.

Jag har haft en jättefin dag med min bästa vän. Verkligen. Och jag har nog aldrig shoppat så mycket i hela mitt liv! Vi gick i sammanlagt 8 timmar i stan och på A6. Hittade en massa! Fotade även en aning, så jag bjuder på lite bilder. Imorgon ska jag klippa mig, och jag längtar sjukt mycket. Bilder på den nya mig kommer imorgon, hihi.













Sakerna jag köpte:




Ormring



Skinnbyxor



Svarta stuprörsjeans



Blåa stuprörsjeans













Jönköping imorgon!

Magnetröntgen gick bra. Fick en spruta stesolid så jag klarade det fast det var sjukt obehagligt. Jag har fått och hämtat ut min kamera idag iallefall! Så imorgon ska jag och Sejb till Jönköping och shoppa och jag ska försöka ta bilder :). Fotodag <3. Jättepepp.


Magnetröntgen

För er som inte vet så ska jag göra en magnetröntgen idag för dom har misstänkt en tumör ett tag. Jag gick in på vårdguiden på internet och så hur en sån magnetröntgen såg ut, och det är verkligen ett jättetrångt utrymme, perfekt till mig som har vanföreställningar och hemsk klaustrofobi. Men jag läste även att man kunde få ett lugnande medel innan. Det andra som jag är nervös för är att denna röntgen kan ta upp till en timme och man måste ligga blixtstilla den tredje saken jag oroar mig för är att jag inte kommer få väck min ring i näsan innan jag gör röntgen eftersom man måste ta av sig alla piercingar. Jag suger på att ta av piercingar. Ska ringa till dom idag och be om något lugnande innan.

Över till det positiva. Jag hoppas att mina pengar har kommit in idag eftersom jag ska till Jönköping med Sejb imorgon. Sen hoppas jag verkligen att min kamera har kommit. Då kommer det att komma bilder på bloggen ska ni se! Hihi. Åh, jag längtar till fredag med, för då ska jag klippa och färga mitt hår. Har Kat Von D i sinnet ;). Puss , och önska mig lycka till idag!


Hos Lina

Nu är jag hos Lina i Värnamo och har det allmänt trevligt! Vi har tittat på "17 again" och "Burlesque". Åh, älskar Burlesque och Christina Aguilera. Hon är så otroligt vacker!

Imorgon ska jag och Lina till dagsjukvården. Sen om vi har fått in pengar så ska vi på mellandagsrean. Hehe, impulsköpte en kamera på Dustin idag med.. Awesome.


Akut bronkit

igår var det kaos. Jag mådde dåligt psykiskt och jag blev ännu sjukare än vad jag var. Jag fick öroninflammation på kvällen och min trumhinna sprack. Sen fick jag hög feber och hostan förvärrades. När jag var hos läkaren idag så sa hon att jag hade akut bronkit (luftrörskatarr) och öroninflammation. Så jag fick penicillin och en stor flaska hostmedicin. Nu får jag absolut inte anstränga mig. Så jag ska stanna i sängen, äta glass och bli frisk. Får inte åka tillbaka till behandlingshemmet när jag smittar. Uschanamej!


Sjuklingen nr 1

Åh vad jag önskar mig en ny kamera så jag kan fota igen och lägga ut på bloggen -.-. Hatar att inte ha en anständig kamera till hands. Fuck it.

Igår var jag på Navet och tittade på min pojkvän när han spelade. Träffade finaste Linda och finaste Karroh också. När jag kom hem dock därifrån var jag sjukare än någonsin. Hade frossa/hosta och feber. Tur att man ska till läkaren på måndag. Tycker så synd om min pojkvän som har lyssnat på när jag hostat hela natten. Well, inget jag kan göra åt.. Hoppas på hostmedicin på måndag dock.

Idag ska jag och Janne till Jönköping/A6. Och jag planerar på att vara helt gorgeous med nätstrumpbyxor, lösögonfransar och höga boots. Yeah, det kör vi på! Heja.


9 crimes

Det är som att sitta och rengöra sin pistol. Som att lägga den framför sig och överväga att använda den. Det känns tryggt. Tryggt att du har den där. Den finns där. Även om du aldrig kommer använda den så finns den alltid där.

Det är samma sak som jag och rakbladet jag har pillat ut framför mig. Jag upprepar för mig själv att detta inte är bra. Men det är tryggt att ha den där. Jag tänkte använda det först men nu sitter jag bara och stirrar på det för jag vet att det inte är bra långsiktigt att använda det. Jag hoppas jag inte använder det. För då betyder det att jag måste börja om från noll igen.


Gråa dagar

Gråa dagar.
Allt är bättre under min leopardfilt.


Måste ta mig upp...

Jag har haft väldigt dåliga dagar nu. Jag övervägde att skära upp handlederna, så min behandlare kom hit och min kontaktperson Mia gick in i mitt rum och tog mina rakhyvlar för jag bad henne att göra det för jag kunde inte ge det till henne.

Jag har fortfarande extrem ångest och självskadeimpulser. Men jag ska gå och duscha, fixa fötterna och titta på Greys anatomy så jag distraherar mig med något.

Jag var hos neurologen idag, och hon bokade tid för magnetröntgen eftersom hon misstänker en tumör. Jag har fått en ny förebyggande migränmedicin som jag ska ta 3 gånger per dag och nästa vecka ska jag träffa överläkaren på psyk och be han skriva ut Imovane (sömnmedicin) vid behov.

Jag måste ta mig upp.


-

I'm hanging on...
Another day.


Once this heart can start to mend, I will learn to love again

För första gången i mitt liv gjorde jag inget destruktivt igår. Jag klädde mig inte "ovanligt utmanande", jag tog på mig mitt vita Backyard Babies linne, min svarta väst, svarta leggins och sminkade mig sotat och hade mina lösögonfransar på. Det kändes så bra, att inte låtsas att man är en robot, ett sexobjekt. Det kändes bra att helt vara mig själv för en gång skull. Drack gjorde jag inte heller destruktivt. Jag drack inget före jag kom till festen för en gång skull, jag vågade ta mig dit utan alkohol i kroppen. Väl där så drack jag bara ett glas vin, 2 x-cider och en Tequilashot. När vi sedan kom till utestället nöjde jag mig med 2 drinkar. Sen räckte det för mig. Sen var jag hemma vid två igen på natten. Allt var så perfekt! Hade så kul och fick träffa se flesta av mina fina vänner. Lyckad kväll.

Nu ligger jag i sängen och tänkte hämta lite frukost och sätta på tv:n eller Greys anatomy och bara ha lite andra adventsmys. Puss på er alla!

Här kommer en bild från gårdagens fest på mig och min vän. Jag bjuder på att min arm ser extremt fet ut för att jag trycker ihop den, haha.


Förväntansfull

Jag har verkligen inte sovit på hela natten, men nu är jag ganska pigg! Väntar på posten så jag kan hämta ut mitt 60 cm svarta löshår som jag beställer igår! Om det kommer idag... Men hoppas. Förväntansfull! Nu ska jag ner och spela Wii med De andra :)


RSS 2.0