Jag skrattar och låtsas som jag inte bryr mej. Som om jag inte blir sårad. Men innerst inne skulle du se hur fruktansvärt jag går sönder.

Jag ska inte försöka bry mig. Jag måste vara mer hårdhudad, och inte ta åt mig när han är på bild med andra fina tjejer. Jag måste ju vänja mig vid det, det vet jag ju. Han är musiker, och jag är hans flickvän. Men jag kan inte fortsätta att förstöra mig själv genom att oroa mig för att andra tjejer ska stöta på honom på spelningar han har. Om jag ska leva med honom, så måste jag tåla det. Jag måste få bättre självförtroende och tro att jag är den enda för honom (om jag nu är det). Det borde finnas ett piller mot känslighet.

Jag har en fullspäckad vecka. Imorgon så ska jag umgås med Sejb, på torsdag så ska jag plugga hela eftermiddagen, på fredagen ska jag jobba och åka till honom. På lördag är det fest hos sanne, och på söndag blir det väl en såndära bakfylledag. Så heja!

Och hej ointressant blogginlägg.

"Om jag sitter blixtstilla, om jag håller andan. Då kanske jag inte känner så mycket"

Om jag sitter blixtstilla
Om jag håller andan
Då kanske jag inte känner så mycket
Då kanske jag hindrar hålet att växa
Ett svart hål som hotar att förtära hela min existens
Allting gör ont
Röster utifrån
En stol som dras ut
En nyckel som vrids om i ett lås
Allt
Allting gör ont
_____

Dikten ovanför var något jag skrev imorse. Jag har inte redigerat den, eller mixtrat med någonting. Den är raktgenom ärlig. Hur jag kände i precis den stunden. Jag funderar på att ta upp musiken, låtskrivandet. Utan krav, utan förpliktelse att dela den. Bara för mig.

Jag har haft världens jobbigaste dag i skolan. Något har blivit fel med mina induviduella val, så Bild och Form Fördjupning togs bort. Sen sista lektionen idag skulle jag egentligen ha Engelska C, men då fick jag reda på att kursen i princip gick ut på att hålla i redovisningar och föreläsningar för klassen på engelska. Och med min sociala fobi skulle jag aldrig klara av det. Så jag tog bort Engelska C och flyttade Psykologin till timmarna jag egentligen ska ha Engelska C och lade till Bild och Form Fördjupning på timmarna jag hade Psykologi först, så det har blivit bra. Men innan det ordnade sig har jag praktiskt taget stressat sönder och sprungit runt i skolan idag. Jag känner hur jag redan börjar ställa ribban högst upp för mig, och jag har redan av all stress fått tillbaka min magkatarr och min migrän.

Jag fyllde i papper vuxenpsyk hade skickat till mig angående en ny behandlare och en eventuell ny behandling. Dumma frågor som: "När uppstod dina psykiska problem" och " Hur tror du vi bäst kan hjälpa dig?". Hur ska jag kunna veta när mina problem uppstod? Det kom ju gradvis, jag antar att jag blev sjuk gradvis. Men jag skrev från fem års ålder att den "milda" problematiken började p.g.a mamma och pappas drickande, våldtäkten och misshandeln. Sen skrev jag att depressionerna och ångesten kom när jag var elva, och det var då självskadebeteendet började och att jag gjorde mitt första självmordsförsök när jag var tolv. Angående andra frågan hur jag ansåg att dom bäst kunde hjälpa mig kunde jag inte svara på. Jag kan väl inte veta på vilket sätt dom kan hjälpa mig? Om jag hade vetat det skulle jag mått bra för längesedan. Så på den frågan skrev jag vad jag ville att dom skulle hjälpa mig med, vilket var att hitta en ny behandling åt mig och ny medicin. Mer kunde jag inte skriva. Imorgon skickar jag iväg brevet och hoppas på att få hjälp på nytt. Fast inte hoppas för mycket, nej...aldrig hoppas för mycket.I don't understand your heart (still it isn't easier to be apart)

En overklighetskänsla. Jag drabbades nyss av den. Och det var längesen. Mina overklighetskänslor.. de brukar drabba mig när jag vill fly från något. När jag inte vill känna en känsla eller tänka några tankar som gör för ont. Overklighetskänslorna brukar vara mitt sätt att fly, min kropps försvarsmekanism. Jag kan inte styra över dom själv, dom kommer automatiskt. Så jag kan inte välja när jag vill fly. Och jag vet inte om det är skönt att känna såhär. Känslan, om man ska beskriva den är en utom kroppsupplevelse. Jag står utanför och tittar på mig själv. Jag känner inte mina fingrar eller händer när jag skriver på tangentbordet. När jag pratar så har jag inte kontroll över vad jag säger, jag bara säger det utan att känna att munnen rör på sig. Det känns som om man har tagit någon drog. Jag är inte här. Jag går på autopilot, men jag är inte här. Jag är någonannanstans, men jag vet inte vart. Och jag vet inte hur jag mår, om jag känner någon ångest eller smärta. För jag är inte här. Jag stirrar på skärmen och har ingen kontroll över vad jag skriver just nu. Det känns som om jag är i ett chocktillstånd. Jag finns inte just nu. Jag har upphört att existera.

Insparken

Väldigt trevlig inspark. Mh!

Feber och inspark ikväll

I onsdags så vaknade jag av att jag kände mig tung i huvudet och så, men jag tänkte nog inte mer på det. Jag gick till skolan och var där i princip hela dagen, förutom en lektion som var inställd. Efter skolan gick jag och sanne in till samhället, och sedan hem till henne som tog allt som allt en timma (och det ösregnade ute, och jag hade ett hål under min sko. Så jag trampade vatten i en timma ungefär). När vi kom hem till sanne så drack vi varm choklad och åt popcorn, och då kände jag hur febrig jag började bli. Jag åkte hem när klockan vad ungefär halv fem. När jag väl kom hem så började jag skaka något hemskt, och jag tappade upp ett varmt fotbad, tog av mig alla våta kläder och tog på mig en stor tjocktröja och mjukisbyxor, och sedan la jag mig i min säng med två täcken över mig. Efter ungefär en halvtimma då jag borde blivit varm så frös jag lika mycket. Mamma kände på min panna och sa att jag hade hög feber, vi tog tempen och jag hade 40 grader. Jag hade ont i hela kroppen, och jag spydde hela tiden. Fast jag hade inte ätit så mycket, så jag kunde inte spy upp någonting.

Nu har det gått två dagar och jag mår lite bättre. Jag spyr inte men jag har fortfarande kvar febern. Men jag ska fortfarande gå på insparken som är idag. När man dricker så känner man inte av sjukdomen så värst. Så ikväll ska jag ha världans kul! Bilder kommer förmodligen i nästa inlägg.

It's tearing me apart (mamma, glöm att du någonsin hade en dotter).

(Mamma, du inser nog inte hur illa du har gjort mig genom alla dessa år. Hur mycket du har förstört mig. Jag vet att du inte dricker längre, men du har nog glömt det viktigaste - att be om förlåtelse. Och fortfarande säger du elaka saker, säger att "man inte väljer sina barn". Är jag oönskad? Mamma, det kanske skulle vara bäst för alla om vi bröt med varandra för gott. Jag vet att jag inte heller är världens bästa dotter ibland. Jag kommer att sakna att ha en mamma. Jag älskar dig, men jag klarar inte av detta längre).


Någongång ska jag skriva ett brev till mamma, och säga allt jag har i mitt hjärta, och min lillebror. Till min lillebror och be om ursäkt för jag aldrig har varit en bra syster. Jag vet inte om jag ska skriva till pappa, för han är så känslig. Han är så känslig så jag är rädd att han gör någon dumt (som att ta livet av sig), om han får ett brev av mig.


Jag var på socialen idag, och hon jag hade möte med ville gärna hjälpa mig. Allt jag behöver är ett intyg från vuxenpsyk om vilken diagnos jag har och hur pass dåligt jag mår av min hemsituation - om jag skaffar ett sånt så skyndar dom på ärendet. Den 30 september har jag möte med dom igen, så flytten är beräknad till oktober någongång. Jag hoppas det går snabbt. Jag måste stå ut, och hoppas tiden går snabbt. Så jag kommer sluta upp med en lägenhet, och att förlora min "familj". Fast om sanningen ska fram så förlorade jag dom för länge sedan, för jag har nog aldrig haft dom. Jag hoppas jag får behålla min pojkvän iallefall, och mina vänner. För dom är dom enda jag har kvar.


I can't breathe but I still fight while I can fight. (Have you ever loved someone so much you can barely breathe?)

Jag har ångest. Det gör ont. Jag tänker på saker och oroar mig över "inbillade problem". Saker jag är rädd ska hända. Jag ser dom framför mig som om dom redan har hänt. Som flashbacks. Och det känns som om jag inte kan andas. Imorgon börjar jag i skolan, och jag är orolig för att jag inte kommer klara av den p.g.a mitt psyke. Att jag pressar mig själv till bristningsgränsen och bryter ihop för att jag har för höga krav på mig själv. Och vid ett imorgon har jag möte med socialen om att jag ska få hjälp med en lägenhet. Jag är rädd för att det inte går igenom. För om jag fortsätter att bo här, på detta stället som jag borde kalla för "hemma", så kommer jag aldrig kunna må bättre. Förutsättningen för att jag ska kunna må bättre, är att jag kommer bort från min såkallade "familj". Sen..så har jag lite..eller jag är ledsen - för att han och jag kan inte träffas på länge nu. Han har spelning i helgen och nästa helg ska han vara med en kompis, och på vardagarna går jag i skolan. (There's no time for us). Så vi kan inte ses förens om..vad blir det? Tre veckor? Och jag försöker intala mig själv att jag inte saknar honom.


Jag började gråta idag. Jag skulle duscha, och jag hade precis klätt av mig till underkläderna, och jag tittade på mig själv i spegeln. Och jag började gråta. Jag tittade på mina lår, på mina armar, på mitt ansikte och på min mage. "Jag är äcklig och ful!", tänkte jag. Jag måste göra någonting åt detta. Jag vet att jag har rasat ner i vikt, men jag ska fortsätta tills jag når mitt slutgiltiga mål.


(Jag vill skriva att jag saknar dig. Och om jag hade modet, så skulle jag åkt hem till dig och krypa in i din famn. Känna dina armar runt om mig. Men jag tvivlar, för jag vet inte om du vill träffa mig. Och jag vågar inte fråga. Så jag försöker inte tänka på dig, för då saknar jag dig ännu mer. När du är ifrån mig så känns det som om jag har ett hål i mitt hjärta. Eller som om det är någon del av min själ, mitt hjärta - som saknas. Jag saknar dig, jag saknar dig...Jag vet att du aldrig kommer läsa detta. Men jag saknar dig).


I'm so happy I could die

Världens finaste kväll med världens finaste personer. Vi förfestade lite hemma hos mig, sen så drog vi vidare till en annan vän. Sen åkte vi till Malmöfestivalen. Väl där så gick vi först in i 60-tals tältet där min pappa var och drack. Sedan träffade vi upp lite andra vänner och lyssnade på fin musik på en fin konsert. Jag dansade nog bort allt som gör ont. Väl efter så bestämde vi oss för att dra till "Ice", en klubb där dom hade karaoke och jag .. tro det eller ej folk - sjöng 4 låtar trots min scenskräck. Sen blev det dans och möte med nya trevliga människor. Sen blev klockan 5 på morgonen och vi åkte hem. Och vid tre imorgon åker jag hem igen. Väldigt, väldigt bra helg må jag säga! De få stunderna jag fick med underbaraste människorna gjorde mig så himla glad. Nästan lycklig.


Äntligen framme i Malmö

Nu är jag äntligen här. Känns skönt att vara borta. Sitter nu i pappas lägenhet och lyssnar på Guns n' roses och pratar med fint folk. Är ganska peppad på helgen, det känns som om den kommer bli världens bästa. Jag har varit inne i stan idag och handlat lite också. Bilder finns i slutet av inlägget. Imorgon ska jag och en kompis möta upp Lilly på stationen vid halv 12. Har inte träffat henne på väldigt länge. Är alltid nervös när jag ska träffa människor som jag inte träffat på ett tag. Sen på kvällen så ska vi in till festivalen och lyssna på fin musik och träffa finfina människor. Ska försöka ta en del bilder. Kameran i högsta hugg. Just nu känns allt bra.

(Denna tröja är så mycket snyggare på en människa. På bilden ser den allmänt ful ut.)Hur ska jag någonsin hitta tillbaka till mig själv?

Jag läste precis igenom sparade blogginlägg från min förra blogg som jag hade år 2008-2009. Det blev många skratt, och många tårar. Det är nu jag verkligen förstår hur naiv jag har varit. Jag trodde att allt skulle gå bra tillslut, att allt skulle lösa sig. I varje mening jag läste så sa jag till mig själv: "Men vilken idiot du är Malin". Sen har jag nu verkligen förstått hur jävla dåligt jag mådde. Det har till och med gått så långt så jag har hamnat på intensiven för självmordsförsök, jag har fått psykoser och skar mig + tog tabletter varje dag. Hjärtesorger, svek, gråa dagar och falska förhoppningar, allt det och jag lever fortfarande. Observera det. Jag lever fortfarande. Om man ser bort ifrån hur jag mådde då, så kan jag inte hjälpa att sakna den tiden lite. Hur saker var då. Jag visste vem jag var, eller..jag var en helt annan person. Jag var social, jag kunde umgås med folk utan att vara nervös för att säga fel saker, jag sa alltid vad jag tyckte och jag var alltid mig själv. Nu har jag blivit en person som jag inte vill vara. Jag har stängt in mig i mig själv, jag är som en sluten mussla. Jag vet inte. Jag vill försöka hitta tillbaka till den tjejen jag var då. Då var världen full av färg och stjärnor, som jag då och då kunde fly till. Nu har världen blivit grå. Grå rakt igenom. Jag är grå. Jag är inte i färg. Jag saknar tiden då jag fortfarande såg stjärnor i mörkret.


Jag vill göra en tatuering på skuldran ut till axeln som står för min överlevnad.

Sommarskola, festivallängtan och kroppskomplex

Jag gick som vanligt till sommarskolan idag. Som alla nog vet så är jag där för att tenta upp Matematik A, som jag fick IG i p.g.a äckliga koncentrationssvårigheter. Så nu på en vecka måste jag tenta upp hela A-kursen och göra ett nationellt prov på tisdagen nästa vecka. Fast idag gick det rätt bra. Jag förstod rätt mycket och kunde koncentrera mig på att räkna. Fick rätt många uppgifter gjorda. Så nu är jag hemma och jag står med ett Moment 22 i handen. Ska jag träna? Jag vet att jag måste, men jag orkar inte. 


På tal om träningen. Jag blir bara så arg på mig själv när jag inte orkar. Och när jag väl tränar så känner jag att det är meningslöst, eftersom jag är en sån person som vill ha resultat direkt. Jag hatar det. Och när jag ser alla smala tjejer med perfekta kroppar och snygga tjejer så får jag bara ännu mer ångest - och börjar seriöst undra varför min pojkvän ens vill ha mig när det finns världens snyggaste perfekta tjejer där ute, och jag känner mig så jävla äcklig och tjock. Så jag funderar på att sluta äta helt. För då rasar man ner i vikt. Och jag skiter i konsenkvenserna av det. Jag vet att det är dumt, men jag orkar inte vara äcklig längre.

Jag längtar, längtar bort härifrån till Malmö och festivalen i helgen. Jag har bestämt att göra denna festivalen till världens bästa. Jag ska försöka hålla humöret uppe och göra den bra. Träffa fint folk och annat. Har inget mer att tillägga just idag.


(Och nu när jag slutade skriva inlägget så kan jag inte sluta att tänka på att jag hatar min kropp och hela mitt utseende. Ångest. Ångest. Ångest. Jag skulle behöva en makeover. Helt. Fettsuga mig, få en personlig tränare, dietist, sminkös och frisör. Jag skulle behöva vinna pengar och bli rik. H-e-l-v-e-t-e.)p.s
Nu har det gått några timmar sedan jag skrev. Resultatet blev att jag tog mig i kragen och sprang 6 km och tog ett pass styrketräning på 45 min.

bad dreams hunting the frozen nights

Han hämtade mig igår. Och han sa något som gjorde mig jätteglad. Han sa att han var så glad att han hade mig, att det var jag och han. Och att han hade saknat mig. Han tog min hand i bilen, och då kände jag mig så älskad av något slag. Det regnade hela dagen, så vi satt inne och tittade på Kalle Anka och myste. Det kändes bra att komma hemifrån. (När jag är med honom så andas jag frihetsluft. Jag känner mig levande). När vi gick och la oss så höll han om mig, och det kändes så bra. Jag kan inte ens beskriva känslan. Men sen...sen började allt.

Vi var tvugna att ha öppet fönster för att det var så kvavt i huset. Och när jag hade lyckats somna så hörde jag långt borta hur hans rullgardin slog mot fönstret av vinden. I samband med det smällande ljudet drömde jag. Jag drömde om Djävulen, om demoner som stod i rummet och var ute efter mig. Jag drömde att jag låg i sängen och att Djävulen stod vid sängkanten och hånflinade och pekade på mig. Nästan som om jag skulle dö härnäst. Jag vaknade av att jag ropade någonting. Han vaknade till och frågade vad det var. Men jag vågade inte svara. Varje gång jag blundade så såg jag Djävulen stå och peka på mig. Och samtidigt hörde jag smällandet från vinden som blev högre och högre. Jag var så rädd så jag höll för öronen och fick magkatarr (har lidit av det i några år nu och får fortfarande det när jag blir riktigt rädd eller orolig). Det som var hemskast med detta var att jag inte visste om jag drömde fortfarande eller om jag var vaken. "Detta är en mardröm, det är inte verkligt", upprepade jag i mitt huvud. Jag flyttade närmare och närmare honom och gömde mig i hans halsgrop. Tillslut somnade jag av utmattning. Så inatt har jag bara sovit i knappt några timmar. Det var hemskt.

Jag är äntligen frisk nu och på fredag åker jag till Malmö och Malmöfestivalen. Jag ser verkligen fram emot det. Det jag inte ser så mycket fram emot är att skolan börjar om en vecka. Jag måste förbättra min koncentration på något sätt. Med alla dom koncentrationssvårigheterna jag har, så är det ett mirakel att jag fortfarande lyckas gå i skolan. Men jag ska kämpa mig igenom den sista skoltiden. Bli bättre. Kämpa. Kämpa.


I won't heal, it's for real. But I'll go my own way and prove them wrong

Jag känner att när något litet händer, som att när jag och min lillebror småretas med varandra eller när jag bråkar med mamma - så känner jag att något trycker inom mig. Jag vill bara lägga mig på golvet och gråta. Känner all den där undantryckta smärtan, all den undantryckta gråten kämpa sig fram. Men jag lyckas hålla den borta på något sätt. Hindrar den för att komma fram. Jag är rädd. Rädd, rädd, rädd. När jag blir ledsen brukar jag bli arg istället, för den känslan är lättare att hantera. Ilska är lättare att hantera än sorg. Och jag känner mig sviken, sviken när alla andra är lyckliga. Sviken när jag läser att folk ska på fest, och tvingas att stanna hemma. Känner mig så otroligt ensam. Jag känner mig bortglömd fast dom har frågat om jag ska komma. Jag vet inte. Känner så himla mycket just nu.

Sen dessa komplex jag har, om min vikt. Fast jag har gått ner så mycket så hittar jag alltid fel på mig. För stor rumpa, för knubbig mage, för stora lår, kärlekshandtag, gäddhäng, dubbelhaka..o.s.v. Jag vill bara gråta när jag ser mig själv i spegeln. Jag är så himla äcklig. Att ens någon vill ta i mig förstår jag inte. När människor säger att jag är smal så säger dom det för att vara snälla. Men dom undanhåller sanningen för mig. Sanningen är: Jag duger aldrig. (Jag vill väga 55 kg, det är min målvikt. Jag vill se ut som strippor, playboymodeller, utvikningsmodeller. Och jag ska nå till det slutgiltiga målet på något vis. Jag måste...)

Jag är inte vacker. Jag är äcklig. Jag spyr när jag tittar mig själv i spegeln.


Jag är så trött på alla som inte tror att jag klarar av någonting. Att jag är för känslig och inte kan hantera någonting. Men dom har ingen jävla aning om vad jag har fått gå igenom. Jag är stark, för jag är fortfarande vid liv. Och ärren på mina armar, är bara ett tecken på min överlevnad. Så jag ska bevisa att ni har fel. Jag ska gå min egen väg, och göra det JAG vill. Jag vet att jag alltid kommer att ha ett hål i mitt hjärta, men jag kämpar åtminstone och försöker att må bättre. Jag är ingen tjej som ger upp.


Be strong, hold on - another day will rise. Be strong, love is gone, heart is cold as ice.

Jag känner mig glad. Lättad. Ångesten har hållt sig borta i en hel dag nu. Ni kan inte förstå att när man har levt med ångest bokstavligt talat dygnet runt innan i praktiskt taget hela sitt liv, så även om det är en dag utan - så uppskattar man det verkligen. Det känns som om man kan klara av allt. Den livslusten man känner är... obeskrivlig.

Igår kände jag mig väldigt gullig. Jag skickade ett kort till honom. Ett kort med hjärtan på där det stod "förlåt och jag älskar dig", och lite till. Han fick det idag, och jag tror han uppskattade det. Sen på tal om annat, så har jag gjort ett litet beslut. Jag ska nog ner till Malmö den 20:e, i lagom tid till Malmöfestivalen börjar. Musik, fina vänner och allmänt roligt behöver jag! Så det är bestämt. Sen ska jag antagligen köpa nya kläder, lite bandtröjor, läderkläder och pilotbrillor är jag sugen på att handla. Det enda negativa att handla i Malmö under denna festivalperioden är att det är så himla mycket folk, så det blir riktigt jobbigt. Men det är det värt!

Jag avskyr verkligen att må som jag gör just nu och inte kunna göra något av den positiva energin. Jag önskar att denna energin kunde komma tills jag ska ner till Malmöfestivalen. Men jag ska försöka må bra då med. Verkligen inte försöka tänka negativt. Har inte så mycket mer att skriva om idag. Jag kanske hoppar över att blogga i några dagar nu, eftersom jag fortfarande är sjuk (fast det börjar bli mycket bättre nu), och att det inte händer så mycket här hemma. Tänkte börja helgen med att presentera en väldigt bra låt som jag blir väldigt glad av. Alla kanske inte gillar bandet, och jag är inte HELLER ett stort fan av dom som alla verkar tro. Men vissa låtar går hem.I just want to thank you from the bottom of my heart, for the sleepless nights. And for tearing me apart.

Ju mer man går igenom, desto starkare blir man. Innan trodde jag inte på det. Jag trodde att ju mer man hade gått igenom, desto trasigare blev man. Men man har ett val. Man kan antigen leva i smärtan och ha "offer" skrivet i pannan, eller så kan man använda smärtan som drivkraft. Att lära sig av det man gått igenom. Jag ska försöka leva efter det sistnämnda. Försöker. Försöker varje dag, varje timme,  varje minut, varje sekund. Men då och då, bryter man ihop. Men det är sunt att gråta. Måste tänka så. Måste tänka positivt. Kan inte klandra mig själv längre eller ta på mig skulden för a l l t i n g. Jag måste tänka framåt.Idag har det gått snabbt. Jag vaknade vid 11, och har hunnit träna i två timmar och så. Fick ett brev idag om att jag hade fått tillbaka nästan tvåtusen på skatten, så det gjorde verkligen min dag. Sen igår så fick jag ett fint meddelande på BDB från en okänd person ( har printat meddelandet, så det finns om ni tittar längre ner). Det är verkligen något man uppskattar när man får såna meddelanden. Det är värre när man får "jag ser upp till dig så himla mycket. Följer din blogg, och jag är precis som du. Du måste rädda mitt liv. Berätta för mig hur du försökte ta livet av dig, blablabla". Såna meddelanden uppskattas INTE . Vad ska man svara? Så jag låter bli att svara. Jag låter det vara. Känner några av mina kompisar som också har/blir utsatta av sådana hemska meddelanden/kommentarer.


Nästa vecka ska jag till Jönköping eller Värnamo och inhandla lite nya kläder, saker oså till skolstarten. Tar nog med någon fin kompis också. Får försöka smuggla in kläderna hemma också, för om mamma får reda på att jag har fått pengar, så kommer hon bli sur och säga att hon behöver dom mer än mig och så. Orkar inte med det, så jag får smyga. Låtsas som ingenting.


Jag tycker inte om denna sjukdomen. Jag har varit hemma i 5 dagar, och är redan rastlös. Och jag får egentligen inte träna när jag går på penicillin, men det skiter jag i. Någon måtta måste det vara på det hela. Och jag längtar tills jag får träffa honom igen, fast det har nog varit bra att vara borta lite från mig, för honom. Så han får sitt "space". Och det menar jag verkligen. Förstår om han behöver det.


OM nu någon läser denna bloggen, så finns det en liten grej här nere som det står "kommentera". Ni får gärna trycka på den och skriva något fint. Fast, jag bloggar egentligen inte för andra, det är mest för min egen skull. Känns bra på något sätt.
Mitt finfina meddelande som jag fick:Dagens bild. (Ska försöka fotografera en för varje dag nu).
Day 1 - Vägen till förbättring

Jag bestämde mig, igårkväll. Nu ska jag banne mig börja om på en ny kula, eller inte riktigt. Jag skulle börja om när jag flyttade egentligen, men jag tjuvstartar. Iallefall till att bli en bättre person och må bättre i psyket. Fast förutsättningen för att jag ska må bättre är ju att jag flyttar hemifrån, att jag kommer bort från min "familj". Men jag ska göra det bästa av det. Fast denna dagen började inte som jag hade tänkt mig. Jag har/har haft svinkoppar nu i några dagar. Jag var hos läkaren idag och då fick jag det bekräftat. Så nu ska jag ta pencillin i 10 dagar och bli bättre. Fast det kliar och svider så in i helvetet. Jag skulle kunna klättra på väggarna! Denna dagen ska spenderas med mig själv, som dom resterande 10 dagarna av min sjukdom. Så jag ska nog titta på någon bra film, gå ut och gå med hundarna, leka lite i photoshop och lite mer. Kanske ringa till någon fin kompis senare."you're hurting everyone around you"

Rubriken sant som sagt. Det gör ont att bli sårad, men jag funderar fortfarande på om det gör ondare att såra. Gör ondare med skulden och att man har sårat någon man älskar. Jag har blivit både och. Sårad och ha sårat. Det gör ont. Jag tänker att det blir bättre om jag försvinner härifrån (och nej jag menar inte med att dö). Att självmedicinera med alkohol - är inte bra. Och jag har gjort misstaget om och om igen och inte lärt mig. Fast i fredags drack jag inte så mycket, 2 drinkar och ett glas vin. Men jag hade inte ätit. Och väl på chappen så träffade jag ju honom, och sa massa dumt skit som jag gått runt med i huvudet som jag hade förträngt att jag var "orolig för". Som med andra tjejer och sånt. Sen alla problem jag har själv. Alkohol är inte bra för mig (när jag inte har ätit). Jag skrev till en som heter Peter som föreläste på vår skola om narkotika och alkohol. Jag skrev som det var till honom, och han skulle på semester nu. Men sen skulle han skriva igen och ge mig förslag på hur jag ska ta mig tillväga. Jag vill inte bli som mina föräldrar, och göra om samma misstag som dom gjorde.Kan man upphöra att existera? Att försvinna utan några steg bort?

"mental naturkatastrof"

Igår var det meningen att jag skulle ut. Dricka lite och åka till Chappen. Jag som inte äter så mycket gick och drack 1glas vin och två drinkar rakt upp och ner, i hopp med att må bättre. Men det blev bara värre. Det blev en "do-over", att säga till pojkvännen mina värsta farhågor som "gör slut med mig då", "hoppas du får ett lyckligt liv med x", "jag ska gå och knulla den och den för att du ska inse...blablabla", "jag ska ta mitt liv. Imorgon finns jag inte". Tankar med jävla fyllesnack. Jag är helt jävla sjuk i huvudet bara. Går och slänger av mig saker som jag inte ens menar och klunkar 3 glas med dricka och inte tänker på att jag inte har ätit ett skit innan och tro att jag ska klara det ändå. Jag ringde honom typ 23 gånger inatt, och pratade med honom nyss på morgonen. Och jag förstår att han är arg. Det skulle jag med varit, om inte ledsen. Men jag menade ingenting. Jag försökte bara på ett patetiskt sätt att må bra. Om jag hade något att straffa mig med så gör jag det. Ska jag göra det?...

Dag för dag - minut för minut - sekund för sekund. Eller?

Det "löste sig", tror jag iallefall. Jag träffade honom igår, och jag hade missuppfattat allt. Tror jag? För han hade menat att man aldrig vet vad som händer i framtiden vilket är sant. Så antagligen är han bara realistisk. Och det är kanske det jag behöver. Och det slog mig plötsligt. Jag har kanske för höga krav när det gäller kärleken. Kräver det vi kvinnor är "programmerade" till att sträva efter. Att gifta sig vid 25, ha barn vid 30 och leva lyckliga i alla sina dagar. Men...som en kär vän till mig skrev när jag sa att jag ville ha "sagan", då skrev hon: "Den finns inte.". Och jag börjar faktiskt tro att hon har rätt. Sagan kanske bara finns i våra drömmar och på filmer. Så varför drömma om något man aldrig kan få? Livet är inte alltid så lätt. Min plan var att börja om på nytt, på en ny kula nu när jag flyttar hemifrån. Men att börja om på nytt kanske är att ta dagen och saker som det kommer. Och sluta planera och hoppas så mycket. Bara leva för stunden.


05082010

Det är lättare på dagen, jo det är det. Fast jag tänker fortfarande på det och det gör ont.


Jag ska ringa honom senare, måste träffa honom och få reda på sanningen. Om jag bara misstolkade allt (gud, det får vi verkligen hoppas), eller om jag...inte gjorde det. Om jag inte gjorde det, så vet jag ärligt talat inte vad jag ska ta mig till. Låt det inte vara som jag nu har uppfattat det. Som jag tror nu eller som jag uppfattade det är att jag bara är en förströelse för honom tills han har uppfyllt sin dröm. Att han inte älskar mig tillräckligt mycket för att se en framtid med mig. Det som gör mest ont om jag nu har uppfattat det rätt, är att han aldrig har lovat mig något, men har gett mig förhoppningar som att han har skrivit till mig saker som: "Jag vill ha ett liv med dig". Jag trodde verkligen att han menade det. Men för honom kanske det bara var något han skrev för att hålla mig kvar. Det kanske inte betydde något för honom. Men för mig... när han skrev det till mig så hoppades jag, drömde jag om en framtid med honom, för jag trodde att han ville samma sak. Men om jag har tolkat honom rätt så hade jag tydligen fel.


Jag måste lösa ut allt detta. Innan jag går och tror att han var som alla andra. Dagen har gått snabbt. Jag vaknade vid ett och gjorde lunch bestånde av kycklingfilé och sallad. Sen har jag druckit en kopp varm choklad och tittat på tv, fått något annat att tänka på. Leva mig in i filmens värld, där allting löser sig tillslut och mannen och kvinnan lever lyckliga i alla sina dar. Jag mår illa när jag läser om andra, eller ser andra...hur lyckliga dom är. Är det kanske mig det är fel på? Varför finns det ingen som menar allvar med att älska mig eller vilja ha ett liv med mig. Jag försöker ju så gott jag kan. Helvete. Skriver mer ikväll om jag har pratat med honom. Hoppas på det bästa. Men förväntar mig det värsta. Att jag har rätt.


Jag blir din skugga, jag blir den du aldrig ser.

Jag tog rätt mycket mediciner igår. 2 ml Theralen och 200 mg atarax. Jag ville bort. Vågade inte sova annars. För, allt gjorde ont. Tänkte på honom, på alla våra bra stunder, på alla bra stunder. Som flashbacks. Grät i några timmar och lyssnade på musik. När jag vaknade idag var klockan två. Meningslösheten hade bitit sig fast, och jag försökte ta mig ur. Grät åter i kudden och jag tror jag skrek. (Kan inte beskriva känslan av att den du älskar inte vill eller känner samma sak för dig. Outhärlig).


Vid sex så träffade jag Sejb. Vi satt och rökte och pratade på min zebrafilt på en gräsplätt. Känns så bra att prata med någon som förstår. Det kändes lättare. Senare så gick vi till Henja och träffade Jens, Tony, Nicko, Jonny, Lukas, Pontus, Martina och Josse. Jag fick bort tankarna av honom. Senare drog jag hem till Sanne ett tag. Och nu är jag hemma. Jag tänker på honom, och jag känner en sån hemsk saknad. Vill inte sakna, ville inte få reda på sanningen. Inget var som jag trodde. Jag känner mig så jävla dum. Hur fan kunde jag vara så dum så jag faktiskt gick omkring och trodde att jag och han skulle få det livet jag hade drömt om? För han är den enda som jag vill ha. Jag hatar detta. Jag känner mig så jävla lurad. Fan. Varje jävla andetag gör ont. Vill inte känna mer. Jag vill bara att han ska komma och hålla om mig, säga att han inte menade allt han sa. Säga: "Jag älskar dig, och vill ha ett liv med dig". Väcka mig och säga att jag hade en mardröm. För detta är för verkligt. Jag känner allting.Snälla, väck mig från denna mardröm
.
För om detta är verkligheten... 


Hur ska jag kunna fortsätta andas?

Jag orkar inte skriva vad som har hänt. Allt jag kan säga är att jag har varit dum. Hur kunde jag någonsin tro att någon kunde älska mig så pass mycket så någon skulle vilja ha ett liv med mig? Hur kunde jag någonsin tro att någon överhuvudtaget kunde älska mig? (Everyone I know goes away in the end). Jag trodde jag var stark, men jag hade fel. Igen. (Hur ska jag kunna fortsätta andas när du inte är hos mig?). Hur ska jag kunna ta mig igenom denna natten? Jag har gråtit så att min tröjärm är dyblöt. Och tårarna tycks aldrig sluta rinna. Hur kunde jag tro att jag skulle kunna få mitt lyckliga slut?  (Vill bara sova, sova. Fly ifrån allt. Fly ifrån min otillräcklighet). Skulle du sakna mig om jag försvann? Skulle du märka att jag inte fanns där längre? Har jag något värde? Jag vill bort, bort. Bort härifrån.Jag kan inte andas.
(snälla hjärta sluta slå)

Vanföreställningar (?)

Jag har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. Eller jo, det har jag. Men..jag blev väldigt rädd. Jag och Janne satt i hans brors rum och tittade på "Wolfman". I den filmen finns det en scen där huvudrollen tas in på ett mentalsjukhus (detta ska föreställa i slutet av 1800-talet). I den scenen utsätts han för dom gamla metoderna dom hade mot psykisk sjuka. När han sitter i en stol fastspänd och förs ner i ett isbad under vattnet, och när han utsätts för elchockar i vaket tillstånd. Jag.. blev livrädd. När han satt i stolen och fördes ner i isbadet så började jag starkt tvivla på om jag verkligen var kvar hos Janne. Jag började tro på fullaste allvar att det var Jag som satt i stolen och blev utsatt för allt. Jag höll för ögonen och Janne sa något i form av: "Blev det för verkligt för dig?". Jag var så nära på att brista i gråt för jag var så otroligt rädd. Allt jag kunde tänka var: "Det är jag som sitter i stolen och blir nerförd i vattnet", "det är jag som får elchockar. Nu. Nu." Aldrig mer att jag ska kolla på någon sån film. ALDRIG MER. Även nu när jag sitter och skriver detta så tvivlar jag på att jag verkligen är här. Jag kanske ligger inne på ett mentalsjukhus för flera år sedan och får tortyrbehandling efter tortyrbehandling. Finns jag verkligen här? Är jag kvar.. är jag? Är jag kvar?! Om jag fortfarande hade varit kvar i "skärperioden" så skulle jag ha skurit mig själv, bara för att känna att jag verkligen känner. Att jag är verklig. Att jag lever. Att jag är kvar i verkligheten. Men jag ska INTE skada mig själv. PUNKT.


Men jag måste göra något.. gå ut och springa så jag knappt kan andas. Nypa mig själv i armen, något som tyder på att jag finns. Jag kan inte urskilja vad som är verkligt eller inte i just nu. Jag är seriöst störd.RSS 2.0