Till anonym: Vad är Borderline?



Nej, nu blev det ett sånt där EN ANING FÖR LÅNGT videoinlägg. Men men, nu ska jag gå och få massage :  >

Kommentarer
Postat av: louise s

hihi jag blev helt glad av att titta på detta inlägget! Mycket bra gjort med all information och så. Kul att se att du äntligen tagit steget att ta kontroll över din sjukdom! snygg som få är du med!

kram louise

2012-03-06 @ 19:38:54
URL: http://barbieq.devote.se
Postat av: izzy

Ja det suger verkligen när folk kommenterar anonymt men skönt att du inte tar åt dig lika mycket som innan. Man lär ju sig mer och mer att leva med sjukdomen borderline. Bra förklarat och som sagt kommenterar den anonymt mer kolla ipadressen och bara skit i den. Den är inte värd det! Jag kollar alltid upp ipaddresserna så får jag reda på vem det är. Hade varit skoj att ses om du har tid då när du är här nere i skåneldand <3

2012-03-06 @ 20:25:29
URL: http://izzemizz.blogg.se/
Postat av: omg.anonymous

Tycker först och främst det är lite roligt att alla som läser en blogg eller kommenterar ett inlägg måste ha en blogg och måste läsa svaret och ha en dialog varför man tycker som man gör. Visst man kan ha ett forum i kommentar fältet. Sedan att man måste gå ut med sitt biologiska namn för då är det lättare att spåra upp människan.

Jag brukar kommentera bloggar då och då, sedan om det inte var livsviktigt att kolla om man fick ett svar så glömmer man bort det.



Jag vill inte se någon som döds dömd att ha en diagnos i resten av sitt liv. Tror att man kan vara känslomässigt sårbar som leder till en sjukdom. Men man kan alltid bli bättre att hantera sina känslor men man är fortfarande känslomässigt sårbar, det är det många som är utan att direkt ha en diagnos. DBT är jätte bra, tycker alla borde gå på det för att lära sig hur man ska bete sig och reglera sina känslor och relationer.



2012-03-08 @ 21:11:22
Postat av: Eva Tuttis Carlström

Du är en underbar person. kram

2012-03-13 @ 21:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0