I know I can make it now when the rain is gone. I can see clearly now.

Nu tänkte jag passa på att skriva lite såhär i veckan, busigt! Jag sitter vid lånedatorn på Aspelid (ett av husen i behandlingsområdet). Jag har precis kommit från DBT gruppen och det känns bra. Min sömn har blivit sämre på sista tiden. Jag vaknar, somnar om - vaknar efter 10 min, somnar om osv. Så håller det på hela natten. Så igår så hade jag varit uppe i nästan två dygn, så jag var tvungen att ta Theralen igårkväll för jag inte skulle kollapsa av sömnbrist (så jag fick någon sömn), och jag är väldigt känslig mot Theralen. Så jag tog bara 0.25 ml. Och när jag vaknade imorse så var jag helt..död. Jag kunde knappt gå. Så inte förens vid 2-3 tiden i eftermiddags vaknade jag till. Helst sjukt. Aldrig Theralen! Hellre att jag ligger sömnlös än den hangovereffekten..

På fredag så åker jag & Janne till Malmö, mh! Längtar som fan. Har inte varit där på aslänge. Har ju brutit kontakten med pappa nu pga av att han dricker sönder sig (och det orkar jag inte med just nu) så jag ska spendera tiden där hos min f.d fosterfamilj (min farbrors familj rättare sagt). Men det ska bli kul! Vi ska bila ner så det är skönt att inte behöva passa tåg/busstider. På lördagen så ska jag träffa Lilly som jag inte träffat på tusen år. Och på kvällen där så ska Emma ha fest i sin lägenhet, och jag hoppas att så många av mina vänner kommer som möjligt för jag är inte i Malmö så ofta ju.

Nej, nu ska jag gå tillbaka till de andra och socialisera mig. Men passade som sagt på att göra en liten uppdatering! :)

Kommentarer
Postat av: Lillan

Hej!

Har precis börjat läsa din blogg, känner igen mig till viss del och du inspirerar mig verkligen till att fortsätta kämpa!

Jag tycker att du är helt fantastisk som skriver precis vad du tycker och känner, att du vågar blotta dig. Du ger mig inspiration till att ännu en gång börja skriva.

Ett stort tack till dig Mella!



// Lillan

2011-10-06 @ 15:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0